FOTO: Matuljski PGS-ovci održali završni predizborni skup @ Matulji

pgs_matulji_druzenje_hangar_2013 (6)

Druženje je završilo uz prigodan domjenak, a tijekom cijele večeri okupljenu publiku zabavljao je Mauro Staraj sa svojim bandom. Osim načelničkog tima prisutnoj publici predstavio se i kandidat za župana – Amir Muzur.

Matulji – Društveni dom Hangar bio je mjesto okupljanja članova i simpatizera matuljskog PGS-a koji su sinoć održali završni predizborni skup. Na skupu se podsjetilo na važnost regionalnih stranaka, na propuste koji su učinjeni u posljednje četiri godine od strane aktualne vlasti, određene programske smjernice te su predstavljeni članovi liste i načelnički tim.

pgs_matulji_druzenje_hangar_2013 (9)

Uz Mladen Prenca, Alfreda Šainu i Maura Staraja s nekoliko riječi prisutnoj publici se obratio, Amir Muzur, kandidat za župana PGŽ.

– Činjenica da živim na području Općine Matulji svakako će mi pomoći da potrebe ovog dijela naše županije bolje pratim i razumijem, osobito s obzirom da kod naše općine postoji veliki nesrazmjer potencijala i razvojne dinamike. Ove nedjelje birate između promatrača i borca, izađite na izbore i podržite promjene, istaknuo je Muzur.

Druženje je završilo uz prigodan domjenak, a tijekom cijele večeri okupljenu publiku zabavljao je Mauro Staraj sa svojim bandom.

[nggallery id=762]

S. Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!