FOTO: Meksički ugođaj na Kvarneru – Los Caballeros napunili terasu hotela Kvarner i šetnicu @ Opatija

los_caballeros_hotel_kvarner_2016_1_01

Vrući ritmovi i nježne melodije dalekog Meksika, u sklopu programa Remisens Summer, ponovo su oduševile sve ljubitelje dobre glazbe s najljepšim pogledom na Kvarner. Veliku fotogaleriju s koncerta Los Caballerosa pogledajte na ovom linku

los_caballeros_hotel_kvarner_2016_3_01

Opatija – Prepuna terasa hotela Kvarner, ali i mnogobrojni šetači koji nisu mogli naći svoje mjesto na istoj, prošle subote imali su prilike doživjeti izvrstan nastup u režiji nenadmašnih mariachi majstora – Los Caballerosa. Melankolične balade, vesele pjesme brzog tempa te kolektivno pjevušenje bezvremenskih melodija odlično su se uklopile u toplu opatijsku večer s mirisom Meksika.

La Cucharacha, La Paloma, Guantanamera, La Bomba, Besame Mucho, La Bamba, Cielito Lindo samo su neke od pjesama koje su oduševile brojnu publiku, a maestralne solo dionice samo su upotpunile ionako izvrstan dojam.

los_caballeros_hotel_kvarner_2016_01

Slijedeće glazbeno druženje zakazano je za deset dana, kada na terasu hotela Kvarner dolazi hrvatska glazbena diva – Zoricu Kondžu. Kondža je jedno od najcjenjenijih hrvatskih glazbenih imena, a svoju je karijeru gradila nikad ne podliježući trendovima dok su njene skladbe mahom postajale nezaobilazne u repertoarima i njezinih glazbenih kolega. Ovaj istinski glazbeni doživljaj na rasporedu je u petak, 22. srpnja, s početkom u 21 sat.

Veliku fotogaleriju s koncerta Los Caballerosa pogledajte na ovom linku

los_caballeros_hotel_kvarner_2016_4_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!