FOTO: Memorijal Marino Valetnin – Džeki okupio 17 ekipa sportskih ribolovaca @ Lovran

Ovo se natjecanje održava u spomen na Marina Valentina, zvanog Džeki, dugogodišnjeg člana lovranskog društva, poznatog sportskog ribolovca i zaljubljenika u more.

Lovran – Tradicionalno natjecanje u sportskom ribolovu sa obale, 11. Memorijal Marino Valentin – Džeki, u organizaciji Sportsko ribolovnog društva „Zubatac“ Lovran, okupio je u nedjelju 17 momčadi sa područja istarske i primorsko-goranske županije, odnosno 34 ribarice i ribara.

– Lovilo se u lovranskoj lučici i na lukobranu ACI marine Opatija u Ičičima, a kiša je padala punih pet sati natjecanja. Ulovi su bilo jako dobri, ukupno 799 primjeraka ribe, ukupne težine 31.431 gram, rekao je tajnik SRD Zubatac Ivica Škec.

Prvo mjesto osvojila je ubjedljivo momčad ŠRK „Meduza“ iz Rovinja u sastavu Alen Bilić i Tomo Strossmayer, druga je bila momčad domaćina, SRD „Zubatac“ Lovran, u sastavu Srećko Šobot i Marko Richardson, dok su treći bili Luka Bučević i Igor Plahuta iz ŠRK „Ičići“ iz Ičića. Najveću ribu natjecanja ulovila je Sonja Španjol iz lovranskog „Zubatca“, salpu od 214 grama.

– Svečanost proglašenja i podjele priznanja održana je u restoranu „Kvarner“ u Lovranu, a podjeli se pridružio i zamjenik lovranskog načelnika, gospodin Toni Družeta. Podsjećamo da se ovo natjecanje održava u spomen na Marina Valentina, zvanog Džeki, dugogodišnjeg člana lovranskog društva, poznatog sportskog ribolovca i zaljubljenika u more, poručio je Škec.

Memorijal Marino Valetnin – Džeki Okupio 17 Ekipa Sportskih Ribolovaca @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank