FOTO: MIK 2014. – Pobjeda Mirjane Bobuš @ Opatija

mik62

Sa 195 glasova publike Mirjana Bobuš odnijela je pobjedu. Na drugome mjestu se nalazi Antonio Krištofić, a na trećem Gina Picinić. Veliku fotogaleriju koju smo za vas pripremili pogledajte na ovome linku.

Opatija – Opatija je mikovsku karavanu ugostila u poslijepodnevnim satima kada je Puhački orkestar Lovran, uz nastup Opatijskih mažoretkinja, svojim nastupom na opatijskoj stazi slavnih, okupio brojnu publiku, kako domaću tako i brojne turiste. Mikovska se karavana prošetala lungomarem, zastala ispred Vile Angioline, a potom je krenula do Ljetne pozornice gdje je priređen program. U programu je sudjelovao Mario Battifiaca, Vesna Battifiaca i Robert Grubišić. mik opatija

Publici se najviše svidjela pjesma “Molitva za te” u izvođenju Mirjane Bobuš koja je dobila 195 glasova publike, dok je 184 glasa Antoniju Krištofiću i njegovoj pjesmi “Va mojen kraje već jesen diši” donijelo drugo mjesto. S pjesmom “Najlipši škoj” i s 133 glasa, Gina Picinić je zauzela treće mjesto.

U ukupnom poretku u vodstvu je Mirjana Bobuš sa 88 bodova, na drugom je mjestu Gina Picinić sa 83 boda, dok je treće mjesto preuzeo Antonio Krištofić sa 68 bodova. Nakon Opatije, mikovska karavana kreće prema Novalji.

Veliku fotogaleriju koju smo za vas pripremili pogledajte na ovome linku.

Serena Calderara / PodUckun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!