FOTO Mikula 30. godinu zaredom darivao mališane u Vasanskoj

Osim u Vasanskoj jučer su na prigodnoj svečanosti darivani mališani s područja mjesnog odbora Tošina i Centar I.

Emil Jeletić

Vasanska – Ispunjena crkva Marijinog navještenja s nestrpljenjem je iščekivala dolazak omiljenog dječjeg sveca, Sv. Nikolu, koji na istom mjestu daruje djecu s područja Vasanske već trideset godina.

Ove godine Mikula je darivao 56 mališana, a prigodni program upotpunio je nastup Dina Đelme koji je pročitao pjesmu o Svetom Nikoli, dok se za muzičku kulisu pobrinuo Alberto Surina odsviravši nekoliko pjesama na violini.

Emil Jeletić, koji već 30 godina uveseljava mališane, sa svojim anđelčićima obratio se djeci i pričao o Svetom Nikoli, porazgovarao sa svakim mališanom, ispričavši brojne detalje o Svetom Nikoli.
Prigodnim riječima obratio se župnik Mirko Nikolić te predsjednik VMO Vasanska Mladen Žigulić.

Valerio Benčić Vale

– Lijepo je bilo vidjeti ispunjenu crkvu Marijinog navještenja s 56 djece s roditeljima, nonama i nonićima. Ove godine slavimo jubilarni 30. put da se doček Sv.Nikole organizira u Vasanskoj, a sve je to pred tri desetljeća zakuhao naš Emil Jeletić i hvala mu na tome, kazao je Žigulić.

Osim u Vasanskoj, jučer su na prigodnoj svečanosti održanoj u kavani hotela Continental darivani mališani s područja mjesnog odbora Tošina i Centar I. Tom prilikom Mikula, aka Valerio Benčić Vale, podijelio je prigodne darove, a druženje je okončano prigodnim druženjem.

Mikula 30. Godinu Zaredom Darivao Mališane U Vasanskoj

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net