FOTO: Milenij hoteli i Solaris Resort predstavili Amadria Park – zajednički brend svojih najboljih hotela

amadria_park_predstavljanje_hoteli_milenij_1_01-2

Novi brend će se uvoditi postupno tijekom 2017. godine, a obuhvatit će hotele visoke kategorije sa 4 i 5 zvjezdica: Milenij, Sv. Jakov, Royal, Grand hotel 4 opatijska cvijeta i Agava u Opatiji te Solarisove hotele Ivan, Jure i Andrija. Fotogaleriju s predstavljanja novog branda pogledajte na ovom linku

amadria_park_predstavljanje_hoteli_milenij_1_01-2

Zagreb – Najbolji hoteli poznatih brendova Milenij hotela iz Opatije i Solaris Resorta iz Šibenika od sljedeće će godine poslovati pod imenom Amadria Park. Novi brend naglašava dugu tradiciju i obiteljske vrijednosti, a njegovo uvođenje je logičan slijed višegodišnjih ulaganja u hotelske kapacitete, uvođenja novih sadržaja i podizanja kvalitete usluge.

“Amadria Park je novi, hrvatski brend hotela kojim ćemo se još snažnije pozicionirati na domaćem i stranim tržištima, te još više naglasiti jedinstvenost naših hotela”, izjavila je Ela Komlen, članica Uprave.

Naziv Amadria Park odražava ljubav prema Jadranskom moru i sklad s prirodom, što je vidljivo i u stiliziranom listu koji se pojavljuje kao znak novoga brenda.

“Amadria Park se temelji na slobodi izbora između različitih kvalitetnih opcija, stalnom unaprjeđenju razine usluge i osobnom pristupu svakom gostu. Cilj nam je gostima koji dolaze na odmor pružiti toplu, obiteljsku atmosferu”, izjavila je Katarina Lilić, brend menadžerica Amadria Parka. 

amadria_park_predstavljanje_hoteli_milenij_1_01-3

Novi brend će se uvoditi postupno tijekom 2017. godine, a obuhvatit će hotele visoke kategorije sa 4 i 5 zvjezdica: Milenij, Sv. Jakov, Royal, Grand hotel 4 opatijska cvijeta i Agava u Opatiji te Solarisove hotele Ivan, Jure i Andrija. Uz novi će brend biti povezani i dodatni sadržaji – Gastro World, Royal Beach Club, Dalmatinsko Etno selo, En Vogue Beach Club, Galija i Aquapark Dalmacija. Nazivi Solaris i Milenij koristit će se za ostale hotele i proizvode koji će tijekom sljedeće tri godine biti obnovljeni i integrirani u novi brend. 

“Amadria Park će svojom ponudom i kvalitetom usluge pozitivno utjecati na daljnji razvoj i pozicioniranje Opatije i Šibenika kao poželjnih turističkih i kongresnih destinacija”, naglasio je Goran Zrilić, član Uprave, ističući kako je u proteklih pet godina uloženo 560 milijuna kuna u izgradnju novih i obnovu postojećih kapaciteta te uvođenje novih sadržaja u obje destinacije.

Fotogaleriju s predstavljanja novog branda pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!