FOTO: Milenij hotelima dodijeljen HALAL certifikat @ Opatija

Dodjela Halal certifikata, Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli

U ime Milenij hotela certifikat je preuzeo Ivan Sarajlić te tom prilikom istaknuo kako će on doprinijeti da se i hoteli, ali i cijela destinacija otvore novim tržištima koja imaju puno potencijala. Halal certifikat dodijeljen je hotelu Milenij, hotelu Royal i hotelu Agava. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Opatija – Nakon uspješno provedenog procesa certificiranja opatijskoj grupaciji Milenij hoteli dodijeljen je halal certifikat kojim se potvrđuje implementacija halal standarda u procesima pripreme, posluživanja i skladištenja namirnica kao i pripreme soba za goste islamske vjeroispovijesti. Halal certifikat predstavnicima Milenij hotela uručio je rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete Aldin Dugonjić.

Dodjela Halal certifikata, Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli

– Današnjom dodjelom certifikata halal kvalitete u turističkoj meki Hrvatske, gradu Opatija grupaciji Milenij hotela d.o.o. značajno se proširuje mogućnost dolaska turista s halal tržišta. Prepoznatljivost Republike Hrvatske na halal tržištima svakim danom je sve veća i zasigurno daljnjim povećanjem infrastrukture prilagođene gostima koji traže halal te sinergijskim radom turističkih dionika u Republici Hrvatskoj otvaraju se mogućnosti još boljeg pozicioniranja na tržištu. U prilog daljnjem razvoju halal turizma ide zasigurno i početak svakodnevnih letova Dubai – Zagreb od strane jedne od najvećih svjetskih avio kompanija, Emirates Airlines, istaknuo je Aldin Dugonjić.

U ime Milenij hotela certifikat je preuzeo Ivan Sarajlić te tom prilikom istaknuo kako će on doprinijeti da se i hoteli, ali i cijela destinacija otvore novim tržištima koja imaju puno potencijala. Halal certifikat dodijeljen je hotelu Milenij, hotelu Royal i hotelu Agava.

Halal kvaliteta predstavlja ukupnost karakteristika proizvoda ili usluga koje su u skladu s islamskim propisima i ispunjavaju atribute kvalitete, te su kao takvi dopušteni potrošačima hrane islamske vjeroispovijesti. Halal, osim u vjerskom, valja razumjeti u jezičnom, kulturološkom, tradicijskom i zdravstvenom kontekstu, dok sama riječ znači – dozvoljeno. Halal standard počiva na preventivno-proaktivnoj metodi te je kompatibilan s međunarodnim standardima upravljanja kvalitetom (ISO, HACCP i drugi).

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!