FOTO: Minijature Natka Račkog za pobjedu MNK Gorovo @ Matulji

mnk_kvarner_mnk_gorovo_matulji_2014_2

Dobro je domaćin krenuo, kontrolirao rezultat cijelo prvo poluvrijeme, istaknuo se dvostruki strijelac Toni Petrinović, no presudan je bio zgoditak Natka Račkog u samoj završnici prvog poluvremena. Fotogaleriju koju smo snimili na tekmi pogledajte na ovom linku

MNK Kvarner Matulji

MNK Kvarner Matulji

Matulji – Pobjedivši u prošlom kolu susjede Kastavce na gostovanju rezultatom 6:4, izabranici Tihe Tomića spremno su dočekali Opatijce sa namjerom nastavljanja pobjedničkog niza. No, naišli su na tvrdog protivnika već godinama uigranog, pojačanog bivšim nogometašem Rijeke i Hajduka Natkom Račkim te Žejancem u redovima ekipe Gorova – Karlom Šnelerom.

Dobro je domaćin krenuo, kontrolirao rezultat cijelo prvo poluvrijeme, istaknuo se dvostruki strijelac Toni Petrinović, no presudan je bio zgoditak Natka Račkog u samoj završnici prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme obilježila je inicjativa u igri Opatijaca, vratar domaćina Marijo Vidović u par navrata istaknuo se bravuroznim obranama. Završnicu utakmice domaćin je odigrao s namjerom izjednačavanja rezultata, no Natka Račkog bilo je teško spriječiti za poentiranje petog gola Opatijaca.

MNK Gorovo

MNK Gorovo

Na kraju treba istaći da je utakmica odigrana u fer i korektnoj igri i odnosu suparnika, pobjeda gostiju je zaslužena, dok domaćina može veseliti sve veća minutaža ”ex morčića“ Kvarnera Deana Bolčevića i Marina Markovića, koji iako je odigrao utakmicu sa specijalističkim liječničkim pregledom, pokazao je da se ravnopravno može nostiti i sa puno starijim i iskusnijim igračima.

.

MNK ”Kvarner“ Matulji – MNK ”Gorovo“ Opatija 3:5 (3:3)
Školska sportska dvorana „Andrija Mohorovičić“, Matulji
7. kolo 2. HMNL zapad, seniori
Suci: Mihić (Rijeka), Barišić (Rijeka), Dujmić (Jurdani), delegat: Ristić (Rijeka)
Strijelci: 1:0 Pičuljan u 4. min; 2:0 Petrinović u 7. min; 2:1 Kirigin u 12. min; 2:2 Rački u 14. min; 3:2 Petrinović u 15. min; 3:3 Rački u 19. min; 3:4 Bagić u 31. min; 3:5 Rački u 39. min

MNK Kvarner: Vidović, Marić, Perković, Lenac, Pičuljan, Marković, Klarić, Bolčević, Ružić, Turato, Petrinović

MNK Gorovo: Ćus, Durbić, Kirigin, Šneler, Rački, Bagić, J.Kovčalija, D. Kovčalija, Kranjac

Fotogaleriju koju smo snimili na tekmi pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!