FOTO: Minijaturni modeli karića 13. godinu zaredom izloženi u Bariću @ Opatija

jerko_gudac_izlozba_baric_opatija_2016_2

Iz godine u godinu modeli karića postali su sve avangardniji i maštovitiji, a ove godine, predstavljeni su na vrlo zanimljiv način. Nekoliko fotografija možete pogledati na ovom linku

Opatija – Zanimljivu kompoziciju u koju su ukomponirani minijaturni karići i poznate opatijske zgrade predstavio je Jerko Gudac.

jerko_gudac_izlozba_baric_opatija_2016

Naime, 13. godinu zaredom, u caffe baru Barić, otvorena je izložba pod nazivom ‘Zlatno doba’, na kojoj se Gudac predstavlja s minijaturnim modelima karića. Iz godine u godinu modeli karića postali su sve avangardniji i maštovitiji, a ove godine, predstavljeni su na vrlo zanimljiv način. Kada se u cijelu izložbenu priču doda i autorova strast za fotografijom, možemo konstatirati da je ovom izložbom objedinio svoje dvije preokupacije – kariće i fotografiju. Izložba je otvorena na Antonju i može se pogledati sve do Pepelnice.

Također, zidove Barića, krase i fotografije Lumberaša, koji su pogled od pola stoljeća unatrag osim u Šporeru, omogućili i usputnim prolaznicima ovog popularnog opatijskog kafića.

Nekoliko fotografija možete pogledati na ovom linku

jerko_gudac_izlozba_baric_opatija_2016_1

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!