FOTO: Ministar Darko Lorencin podržao kandidate IDS-a @ Lovran

ids_lorencin_lovran_2013

Povod dolaska ministra Lorencina je podrška IDS-ovim kandidatima koji su krenuli u borbu za čelne funkcije na Liburniji.

Lovran – Dragi Opatijci, Lovranke, Lovranci, Matujci i Dražani vajik mi je drago doći i kalati se tu na Opatijsku rivijeru. Drago mi je da imam mogućnost još jedanput ponoviti da imamo prihvaćenu novu strategiju te da smo zacrtali temelje za razvoj turizma, bile su uvodne riječi ministra turizma Darka Lorencina, na nedavno održanom druženju s predstavnicima IDS-a Liburnije.

ids_lorencin_lovran_2013_1

Povod ministrovog dolaska je podrška IDS-ovim kandidatima koji su krenuli u borbu za čelne funkcije na Liburniji.

– Ovo mi je treći dolazak na opatijsku rivijeru u posljednjih nekoliko mjeseci i drago mi je kada vidim da se stvari kreću nabolje. Pogotovo što je turizam sektor koji je najkonkurentniji u Hrvatskoj, na koji svi računaju i puno od njega očekuju. Pripremili smo mnoge izmjene u samom turističkom sustavu, a kao krajnji cilj nove strategije je plan da kroz 7 godina, tj. do 2020. godine poduplamo turističke rezultate. Još jedanput želim vam puno uspjeha u daljnjem radu, istaknuo je Lorencin.

Pred dvjestotinjak članova i simpatizera stranke, svoju viziju Lovrana predstavila je Nataša Miljak, kandidatkinja za načelnicu Općine te Igor Štanger, član IDS-ove liste za općinsko vijeće.

[nggallery id=737]

N. Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net