FOTO Snage iz Primorja na Zagrebačkom sajmu Nautike

Iz Primorsko-goranske županije nastupaju Adria Luxury Boats Ičići, Ancoris Matulji, HGK, Kigo grupa, M.H.I., Mitan marina, Motonavis, Pontoni Kostrena i Rupaport Matulji

ZAGREB Na 28. Zagrebačkom sajmu nautike značajan prostor zauzele se snage iz Primorsko-goranske županije. Izlagači iz Rijeke, Ičića, Matulja i Novog Vinodolskog grupirali su se na dvije pozicije. Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Rijeke okupila je na svom prostoru više izlagača. Adria Luxury Boats Ičići, Ancoris Matulji, Kigo grupa, Mitan marina, Pontoni Kostrena i Rupaport Matulji.

Motonavis je sa svojim partnerima zakupio dobar dio susjednog paviljona. Izložbeni prostor došli su pogledati predstavnici Suzukija iz Italije i Belgije.

Svoj Dumi 560 predstavio je M.H.I. Zajednički će snage iz Primorja poručiti: prisustvo na sajmu traži angažman u svakom smislu, no ako te nema na sajmu, šalješ poruku koja se neće pozitivno odraziti na imidž i prodaju. Na sajmu će se prezentirati i regata Trka oko Krka.

Ovogodišnja Nautika najveća je u proteklom desetljeću. Okuplja 300 izlagača iz 30 država te predstavlja gotovo 300 plovila, desetak posto više no lani.

Mitan Marina Na Zagrebačkom Sajmu Nautike

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

error: Content is protected !!