FOTO Mladi ribolovci na Kupu Uskršnje jaje @ Opatija

FOTO Mladi ribolovci na Kupu Uskršnje jaje @ Opatija

Foto: Nikola Turina

Vaganje i dodjela nagrada održani su ispred restorana Vongola na Slatini, a uz pehare i medalje, sudionici su nagrađeni i čokoladnim jajima. Nakon vaganja riba se vraća u more, a nagradu dobiva onaj tko „spasi“, tj. vrati najviše ribe u more.

Opatija – U organizaciji Športskog ribolovnog kluba „Jadran“ iz Opatije jučer je održan 17. kup „Uskršnje jaje“, natjecanje za polaznike škole ribolova do 16 godina.

Mladi natjecatelji lovili su uz obalu od Belvedera do Voloskog. Sudjelovalo je preko šezdeset ribolovaca u pojedinačnoj konkurenciji u kategorijama U16 i U12 te deset ekipa iz ribolovnih klubova „Lovrata“ Krk, „Tunera“ Jadranovo, „Kostrena“, „Luben“ Rijeka, „Luben“ Bakar, „3. maj“ Rijeka, „Kantrida“, „Volosko“, „Ičići“, „Zubatac“ Lovran, „Galeb“ Raša i kluba domaćina iz Opatije. Vaganje i dodjela nagrada održani su ispred restorana Vongola na Slatini, a uz pehare i medalje, sudionici su nagrađeni i čokoladnim jajima. Nakon vaganja riba se vraća u more, a nagradu dobiva onaj tko „spasi“, tj. vrati najviše ribe u more.

Mladi Ribolovci Na Kupu Uskršnje Jaje @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!