FOTO Mobitel Claudie Tessitori Velović skriva prava umjetnička djela @ Lovran

Claudia Tessitori Velović već neko vrijeme stvar prava mala umjetnička djela, ali ne na slikarskom platnu već na zaslonu svog mobitela Note 10+.

Lovran – Kreativno vrelo različitih ideja ponovo je gradić mali stavio u fokus ljubitelja umjetnosti. I dok na dnevnoj bazi pratimo glazbenu priču za koju je zadužen Tino Pavia, od njegove kolegice DJ-ice Claudie Tessitori Velović dolazi nešto sasvim drugačije.

Naime, Claudia Tessitori Velović već neko vrijeme stvar prava mala umjetnička djela, ali ne na slikarskom platnu već na zaslonu svog mobitela Note 10+.

– Slikam tako jer mi je lakše nego stalno spremati i vaditi akril. Gotov rad se može razviti na foto papir ili na platno bilo kojih dimenzija. Smatram da je ovo budućnost iako neki misle da nema duše, ali ima itekako… Ok, nema mirisa pravih boja, ali nema prljanja i spremanja. Treba biti vrlo precizan s tim alatima, pogotovo kad se slika na mobitelu veličine novčanika, a slikam u Corel painter-u, Penup-u i Painter-u, istaknula je Tessitori Velović.

Claudia je mama 4. godišnje kćeri, a slika po noći, kad sve utihne…

– Inače izlažem i sama sam imala 2 samostalne izložbe u Opatiji. U planu imam puno toga, ali sve ovisi o situaciji. O tome ćemo kasnije, kad vidimo gdje će nas ovaj put odvesti. Jako sam ambiciozna, uz slikarstvo oslikavam odjeću, pohađam online webinare i tečajeve jer smatram da je znanje ono što nam treba i da se uvijek moramo usavršavati u nečemu što volimo dodala je Tessitori Velović te napomenula da jedva čeka sa se otvore vrata našeg Jacoba.

Sve se slike mogu naručiti na @tessitoriart ili claudia.tessitori@gmail.com.

Mobitel Claudie Tessitori Velović Skriva Prava Umjetnička Djela @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!