FOTO: Modnom revijom otvoren Fashion cafe Lobby @ Rijeka

fasion_cafe_lobby_rijeka

Svečanom otvorenju prisustvovala su brojna poznata lica, a najnovije mini kolekcije predstavili su riječki dizajnerski brandovi Hero 4 heroes, Kaya design i Peperoncina design. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Rijeka – Ponuda grada na Rječini od sinoć je bogatija za još jedan caffe bar. Nime, u ulici Pavla Rittera Vitezovića, svečano je otvoren Fashion cafe Lobby, a riječ je o mjestu u kojem će se moći osim guštanja u ispijanju toplih i hladnih napitaka moći uživati u urbanoj glazbi te modnim fotografijama.

fasion_cafe_lobby_rijeka_1

Upravo modne fotografije koje krase zidove lokala čine posebnim ovaj caffe u kojem će se priređivati mini modne revije i druga modna događanja, izložbe fotografija, ali isto tako i razne proslave poput rođendana, djevojačkih zabava, after work partya i sl. Svi zaljubljenici u modu ondje će moći prelistati najnovije modne časopise, ali i uživati u snimkama modnih revija te saznati najnovije modne trendove.

Svečanom otvorenju prisustvovala su brojna poznata lica, a najnovije mini kolekcije predstavili su riječki dizajnerski brandovi Hero 4 heroes, Kaya design i Peperoncina design.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: LaVie Photo Studio

error: Content is protected !!