FOTO Momčad Primorsko-goranske županije najuspješnija na 25. Kupu Republike Hrvatske u sportskom ribolovu @ Lovran

Drugo mjesto osvojila je momčad Istarske županije, dok su treće mjesto osvojili ribolovci iz Zadarske županije.

Lovran – Završno natjecanje momčadi osam županijskih saveza, članica Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, u svim kategorijama sportskog ribolova, pod nazivom 25. Kup Republike Hrvatske u sportskom ribolovu, održano je prošle subote u Lovranu.

Ove godine nastupilo je 156 natjecateljica i natjecatelja, a lovilo se na obalnom pojasu i akvatoriju od Ičića do Brestove.

– Vremenski uvjeti su bili naklonjeni ribolovcima, tako da su i ulovi bili vrlo dobri. Od ulova možemo istaknuti puno krasnih arbuna, od kojih je najveći imao 615 grama, dok su ‘podvodnjaci‘ donijeli na vagu jednog prekrasnog brancina od 2500 grama, dvije tabinje od po 1950 grama i jednog ugora od 9900 grama. Nakon vaganja i zbrajanja rezultata po kategorijama, ukupni pobjednik kupa je momčad Primorsko goranske županije, za koju su nastupili: Teo Hajdaraj, Leon Bajčić i Filip Vlado Lunaček (Juniori do 16 godina), Marijo Milić, Frane Tomljenović i Mateo Mihajić (mlađi seniori do 21 godine s obale), Marina Mavrinac Matulja, Mirjana Pobor i Dijana Lukšić (seniorke s obale), Tonči Babić, Luka Pejaković i Enes Elkasović (seniori s obale), Slobodan Naglić, Ivica Dundović i Željko Čubranić (masters +55 s obale), Luka Hajdaraj, Matea Budisavljević i Mateo Vukušić (mlađi seniori do 21 godine iz brodice), Siniša Budisavljević, Milivoj Jurić i Denis Županec (seniori iz brodice) i Andrej Simčić, Gregor Stermečki i Zoran Kremenić (podvodni ribolov). Kapetan pobjedničke momčadi bio je Srećko Šobot, predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru županije Primorsko-goranske. Drugo mjesto osvojila je momčad Istarske županije, dok su treće mjesto osvojili ribolovci iz Zadarske županije, istaknuo je Ivica Škec, ispred domaćina iz SRD Zubatac.

Moramo istaknuti da je ovaj veliki jednodnevni projekt sa skoro 200 aktivnih sudionika, što natjecatelja, barkajola i sudaca, na nekoliko udaljenih lokacija, vrlo uspješno pripremio i odradio domaćin ovog natjecanja, Sportsko ribolovno društvo „Zubatac“ iz Lovrana.

Momčad Primorsko-goranske županije Najuspješnija Na 25. Kupu Republike Hrvatske U Sportskom Ribolovu @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!