FOTO Monumentalno zdanje Trsatske gradine ugostilo fantastičan party!

Ovaj jedinstveni koncept dnevne party zabave okićen je nagradom Ambasador za najbolji koncept godine, a sudeći po atmosferi, BSH events dokazano ima svoju publiku i u Rijeci! Nekoliko fotografija s partya pogledajte na ovom linku

Rijeka – BSH Trsat Castle I Adria Sunset Session naziv je eventa koji je prekjučer održan na Trsatskoj gradini. Povijesne zidine Trsatskog kaštela odjekivale su izvrsnim ritmovima za koje se pobrinulo nekoliko renomiranih DJ-a: Yakka, PEZNT, Tom Bug, Life4Funk, Aldo Morro i Pablo Panda, koje su okupile respektabilan broj posjetitelja s obzirom na to da su ulaznice bile rasporedne.

Nakon atraktivnih zagrebačkih lokacija, party revolucija preselila se u Rijeku i zagospodarila Trsatskim kaštelom, a mnogobrojni posjetitelji plesali su u ritmovima housea.

Ovaj jedinstveni koncept dnevne party zabave okićen je nagradom Ambasador za najbolji koncept godine, a sudeći po atmosferi, BSH events dokazano ima svoju publiku i u Rijeci! Zidine u kojima se inače sakriva šapat stoljeća, ovoga su puta ugostile dinamičnu atmosferu uz party ritmove, a Ljeto na Gradini ugostio je event koji je po mjeri svima onima koji su željni dobre zabave.

Na Trsatskoj gradini će se u utorak, 24. srpnja u sklopu Ljeta na Gradini održati manifestacija “4000 svijeća na Gradini” koja će Trsatski kaštel oplemeniti plamenovima svijeća. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Nekoliko fotografija s partya pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Ivor Mažar