FOTO/VIDEO Morčići kluba HNK Rijeka u finalu pobijedili Opatijce i bez poraza prikazali najljepši nogomet @ Mune

Prvo mjesto osvojila je HNK Rijeka, drugo NK Opatija, treće FC Koper, a četvrto NK Rudar iz Labina.

Mune – Najmlađi natjecatelji kluba s Rujevice, HNK Rijeka, pobjednici su 18. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira 2009. godište – U10, Matulji Future Cup 2019.

– Pred 1000 gledatelja uz prekrasno vrijeme i sudjelovanje 12 ekipa turnir je protekao u izuzetnoj atmosferi kako sudionika, gledatelja i organizatora. Slobodno možemo reći da je turnir u Crikvenoj dragi bio poseban, uz lijepo vrijeme, i organizatori NK Matulji pobrinuli su se da teren i sadržaji budu primjer dobre organizacije ovakvog turnira, istaknuo je Boris Marmilić, ispred organizatora turnira.

Od početka turnira je bilo jasno da će najmlađi Riječani biti favoriti turnira, ali u nekim utakmicama imali su solidan otpor protivnika. Svoju najbolju igru Darko Đukić, Ivan Desanti, Niko Pozdel, Karlo Krivačić, Toni Vuković, Tomislav Tomić, Maro Tomić, Marin Nekić, Mauro Prole, Petar Jelavić, Šime Iskra, Luka Uljan-Poklar, Toni Travalja, pod vodstvom trenera Stipe Karduma pokazali su u finalu. Iako su se Opatijci zdušno borili i pokušavali parirati svojim vršnjacima te pehar zasluženo odlazi u vitrine kluba s Rujevice . U utakmici za treće mjesto mališani iz FC Koper bili su bolji od vršnjaka iz labinskog NK Rudar. Za najboljeg golmana proglašen je Andro Belošević (NK Opatija), najviše pogodaka postigao je Niko Šimonović (NK Matulji), a titulu najboljeg igrača ponio je Petar Jelavić (HNK Rijeka).

Prema riječima Borisa Marmilića svi sudionici su pokazali svoj potencijal.

– Vidi se u svakoj momčadi da se dobro radi s najmlađima , svi su pokazali svoju ambicioznost i sve utakmice su bile lijepe te zanimljive iako nekad rezultati drukčije sugeriraju, rezimirao je Marmilić.

Morčići Kluba HNK Rijeka U Finalu Pobijedili Opatijce I Bez Poraza Prikazali Najljepši Nogomet @ Mune

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!