FOTO Morčići ‘NK Rijeka 1’ osvojili 3. izdanje memorijalnog turnira Goran Brajković @ Opatija

Ove godine turnir je osvojila ekipa ‘NK Rijeka 1’, koji su u finalnom susretu svladali ekipu Opatije 1 (3:2), a nakon što je u regularnom dijelu utakmica završila 0:0. Nekoliko fotografija finalnog susreta pogledajte na ovom linku

Opatija – Treće izdanje memorijalnog turnira Goran Brajković koji se održao prošle nedjelje na opatijskom nogometnom igralištu u organizaciji Nogometnog kluba Opatija okupilo je deset ekipa dječaka rođenih 2008. godine i mlađih.

Ove godine, turnir koji se održava u čast prerano preminulog igrača Opatije i Rijeke te hrvatskog nogometnog reprezentativca, osvojila je ekipa ‘NK Rijeka 1’, koji su u finalnom susretu svladali ekipu ‘NK Opatija 1’ (3:2), a nakon što je u regularnom dijelu utakmica završila 0:0. Na treće mjesto plasirala se momčad Banjole koja je također tek nakon izvođenja jedanaesteraca (3:1, u regularnom dijelu 1:1) svladala morčiće ‘NK Rijeka 2’.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ivano Jurišević (Rijeka 1), najbolji strijelac bio je Frano Mohorovičić (Opatija 1), a najboljim vratarem proglašen je Leon Tesar (Opatija 1). U pobjedničkom sastavu, pod trenerskom palicom Kristijana Čavala, igrali su Mauro Mrvoš, Roko Lerga, Lukas Murica, Ivano Jurišević, Davor Bistre, Vito Adamović, Adrian Čumurđić, Dino Iljazi, Manuel Boras Mandić, Lukas Ujčić, Marko Ivan Čok, Adrian Vrčić, Karlo Kopić, Dominik Dokić, Lovro Pap i Gabrijel Butković.

Pehare i priznanja najuspješnijima dodijelili su uz predstavnike NK Opatija i članovi familije pokojnog Gorana Brajkovića. Nekoliko fotografija finalnog susreta pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!