FOTO Mošćenički pinelić inspirirao osamdesetak mališana

Likovnim radionicama u kojima su  korišteni vrlo različiti materijali  djeca su ostvarila svoja kreativna umijeća te su svoju dječju razigranost i znatiželju ostavili na radovima koje su na kraju radionica ponijeli svojim domovima kao uspomenu na Mošćenički pinelić 2019.

Mošćenice – U suncem okupanim Mošćenicama prošlog utorka održane su dječje kreativne radionice Mošćenički pinelići 2019.

Pod okriljem 11. međunarodne likovne kolonije Mošćenički pinel osamdesetak je djece iz Hrvatske, ali i drugih europskih zemalja (Italija, Njemačka, Austrija)  sudjelovalo u radionicama Mošćenički pinelići.

Radionice su vodile umjetnice sudionice kolonije: Raffaella Busdon iz Italije, Karin Herzele i Angelika Kohlweg iz Austrije, Mansure Minawie iz Njemačke, Edit Glazer Kozma iz Mađarske kojima se priključila umjetnica Elisabeth Binter iz Austrije te učiteljice iz Osnovne škole “Eugen Kumičić” Mošćenička Draga Gabrijela Adulmar i Blaženka Beroš.

Aleksandra Alja Čenić i Elena Rudan su pripremale i organizirale radionice, a dodatnu pomoć u realizaciji dječjih radionica dale su Vesna Dražul, Nadija Rubeša, Marija Vranić i Marica Peršić. Likovnim radionicama u kojima su  korišteni vrlo različiti materijali  djeca su ostvarila svoja kreativna umijeća te su svoju dječju razigranost i znatiželju ostavili na radovima koje su na kraju radionica ponijeli svojim domovima kao uspomenu na Mošćenički pinelić 2019. Međunarodnu likovnu koloniju Mošćenički pinel 2019. pa tako i dječje kreativne radionice omogućile su Katedra Čakavskog sabora općine Mošćenička Draga, Turistička zajednica općine Mošćenička Draga, Općina Mošćenička Draga, Zajednica Talijana Mošćenička Draga i Primorsko-goranska županija.

Mošćenički Pinelić Inspirirao Osamdesetak Mališana

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!