FOTO: ‘Music by the Sea’ – Izvrsnim nastupom Katje Budimčić i Damira Kedže otvoren koncertni serijal na terasi Milenija

kedzo_damir_katja_budimcic_hotel_milenij_2016_opatija_01

Fantastični vokali Katje Budimčić i Damira Kedže uz pratnju 4 Shades Banda publici su pripremili prekrasnu večer i prošetali ih kroz sve slavne broadwayske uspješnice. Nekoliko fotografija s koncerta pogledajte na ovom linku

kedzo_damir_katja_budimcic_hotel_milenij_2016_opatija_1_01

Opatija – Poznate melodije najljepših i najpopularnijih mjuzikala ispunile su terasu Milenija na prvom ovogodišnjem koncertu u sklopu ciklusa ‘Music by the Sea’ tijekom kojega će se svaki četvrtak u srpnju i kolovozu održati sedam posebnih koncertnih događanja uz gostovanja renomiranih domaćih i stranih glazbenika. Fantastični vokali Katje Budimčić i Damira Kedže uz pratnju 4 Shades Banda publici su pripremili prekrasnu večer i prošetali ih kroz sve slavne broadwayske uspješnice.

marko_skugor_dani_stipanicev_vladimir_garic_marko_pecotic_01

Odlična atmosfera i poseban ugođaj terase Milenija ove večeri zapravo su idealan uvod u ostala koncertna događanja koja slijede, a već sljedeći četvrtak na programu je koncert ‘Grande Amore’ u izvedbi 4 najbolja hrvatska tenora – Marko Škugor, Đani Stipaničev, Vladimir Garić i Marko Pecotić uz klavirsku pratnju Jurice Karuze. Ovi iznimni vokali pripremaju impresivan repertoar koji će zasigurno ostaviti bez daha. Stolovi se mogu rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na +385 51 202 000.

Nekoliko fotografija s koncerta pogledajte na ovom linku

kedzo_damir_katja_budimcic_hotel_milenij_2016_opatija_2_01

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!