FOTO: Na 6. Potica festu slavila Sandra Kinkela @ Caffe bar Barić

6 potica fest caffe bar baric opatija (1)

Sudeći prema ukusu žirija, kojeg su činile Karolina Sobotinčić, Lovorka Kveder, Slavica Rudenjak, Sava Dešković i Cvijeta Juranović, najbolju orehnjaču ponovo je spekla Sandra Kinkela, obzirom da je uvjerljivo slavila i na prošlom natjecanju. Fotogaleriju koju smo snimili na 6. Potica festu pogledajte na ovom linku

6 potica fest caffe bar baric opatija (5)

Opatija – Šesti Potica fest, izbor najbolje opatijske potice (orehnjače, makovnjače i sl.) održan je prekjučer u caffe baru “Barić”.

Sudeći prema ukusu žirija, kojeg su činile Karolina Sobotinčić, Lovorka Kveder, Slavica Rudenjak, Sava Dešković i Cvijeta Juranović, najbolju orehnjaču ponovo je spekla Sandra Kinkela, obzirom da je uvjerljivo slavila i na prošlom natjecanju.

6 potica fest caffe bar baric opatija (4)

Od ukupno 12 natjecateljica, uz već spomenutu Kinkelu, drugo mjesto osvojila je Elda Ćoza, a treće Renata Hlanuda.

Prema riječima organizatorica natjecanje je prošlo izvrsno, okupio se veliki broj ljubitelja spomenutih slastica, a van konkurencije prisutna publika je mogla probat slane delicije koje su bile spravljene posebno za ovu priliku.
.

6 potica fest caffe bar baric opatija (6)

Ova već tradicionalna fešta, koju organiziraju vlasnici kafića, obitelj Hlanuda te Mirjana Rončević, svake godine okupi veliki broj natjecateljica i znatiželjnika. Slična situacija bila je i ove godine, a osim guštanja u finim kolačima, natjecanje je obilježilo i ugodno druženje uz ćakulu.

Fotogaleriju koju smo snimili na 6. Potica festu pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!