FOTO: Na Crekvini obilježen Svjetski dan glazbe @ Kastav

Kako je proteklo obilježavanje Svjetskog dana glazbe u Kastvu provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Kastav – Samo dan poslije pete festivalske večeri ovogodišnjeg MIK-a, Crekvina je ponovo odzvanjala glazbom. Povod glazbenoj večeri bilo je obilježavanje Svjetskog dana glazbe, a u gradu na brege okupili su se gotovo svi glazbenici s područja grada Kastva, predvođeni učenicima i profesorima Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav.

Uz školane na Crekvini su zasvirali i zapjevali SuperCover Band, muška i ženska klapa Kastav, D’Beni Band, Trio Vox, Trio Cukar & Caffe, Kožne jakne, Decibeli te Glazbeno društvo Spinčići.
Tjedan dana kasnije, 28. lipnja, na istom mjestu održat će se dječji pjevački festival pod nazivom „Kastafski glasi“. Na ovom festivalu, mladi talenti imat će priliku pokazati svoje umijeće na jednoj od najljepših pozornica na Kvarneru. „Kastafski glasi“ solistički je festival namijenjen djeci od 1. do 8. razreda osnovne škole. Na festivalu će, uz domaćine iz Kastva, nastupiti i učenici iz škola s područja grada Rijeke i okolice, kao i Istre. Organizator obiju manifestacija je Glazbeni odjel pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav (GOK), a ulaz je slobodan.

Kako je proteklo obilježavanje Svjetskog dana glazbe u Kastvu provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!