FOTO: Na novoj lokaciji jučer je otvoren 5. Exclusive auto moto show @ Zamet

Osim sajamskog djela svoje trkaće automobile jučer su izložili članovi AK Opatija motorsport. Veliku fotogaleriju s otvorenja sajma pogledajte na ovom linku

Rijeka – Jedan od najznačajnijih događanja u auto – moto svijetu, riječki Exclusive Auto Moto Show jučer se posjetiteljima predstavio u svojem petom izdanju. Već prvoga dana sajma Riječani su pokazali kako Exclusive Auto Moto Show uživa njihov interes. Na novoj lokaciji od ove godine, dvorani Centra Zamet i Trgu riječkih olimpijaca, 5. Exclusive Auto Moto Showa ponudio je ono najbolje od trenutne ponude auto kuća koje djeluju na našem području.

Kao i svih prethodnih godina, manifestacija je zadržala običaj besplatnog ulaza, kako bi što većem broju građana omogućili prezentaciju brojnih novih modela te atraktivnih trkaćih vozila koja susrećemo u rijetkim prilikama. Posjetitelji dvorane Centra Zamet tako, do nedjelje imaju priliku vidjeti ponudu najznačajnijih auto kuća i čak 19 premijera. Također, od ove godine na sajmu se može vidjeti i ponuda lakih gospodarskih vozila koja je izložena na platou ispred same dvorane, odnosno na Trgu riječkih olimpijaca.

Treba naglasiti i kako je nakon uspješnih prošlogodišnjih izdanja 5. EAMS podržala i INA koja je zlatni pokrovitelj, a važnost ovakvog okupljanja poduzetnika iz auto – moto industrije, te bogate ponude za građanstvo prepoznao je i Grad Rijeka.

Radno vrijeme sajma je u petak, subotu i nedjelju (5., 6. i 7. svibnja) radno vrijeme biti od 10 do 20 sati, a više možete vidjeti na Facebook stranici Exclusive Auto Moto Showa.

Veliku fotogaleriju s otvorenja sajma pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk, PodUčkun.net

error: Content is protected !!