FOTO: Na plaži Slatina održan Summer Fight Night

opatija_summer_fight_slatina_opatija_2013

Uz raznovrstan program gledatelji su osim sparinga upoznali Muay Thai, Judo, BJJ, Krav Magu i Body Combat. Djelić atmosfere možete pogledati u velikoj foto-galeriji u nastavku teksta.

Opatija – U subotnjim večernjim satima na plaži Slatina, Opatija Fight Club organizirao je borilački festival Summer Fight Night na kojem su gledatelji besplatno imali priliku pogledati osam zanimljivih javnih sparinga po K-1 i boksačkim pravilima te prezentacije više borilačkih vještina.

opatija_summer_fight_slatina_opatija_2013_1

Otprilike 500-tinjak gledatelja pratilo je što se događa na tatamiju, rekli bismo čak kako je broj gledatelja bio maksimalan s obzirom na tehničke mogućnosti, a vrlo nam je drago da su gotovo svi gledatelji koji su na vrijeme zauzeli svoje pozicije ostali tijekom sva dva sata trajanja programa.

Uz raznovrstan program gledatelji su osim sparinga upoznali Muay Thai, Judo, BJJ, Krav Magu i Body Combat. Poneki sparinzi bili su prilično žestoki, pa je Mladen Kranjčec, OFC-ov trener i sudac u jednoj od najboljih europskih borilačkih organizacija FFC-u, morao povremeno upozoravati borce i podsjećati ih kako ne sudjeluju u profesionalnom meču tom prilikom.

Čelnici OFC-a vrlo su zadovoljni održanim eventom te su motivirani pristiglim pohvalama za organizaciju već sada najavili održavanje Summer Fight Nighta i idućeg ljeta te im je namjera ovaj zanimljivi event ipak podignuti na jednu razinu više.

Na Summer Fight Night stigao je, kao što smo i najavili, također jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Zelg Galešić. “Nadam se da ćete među ovim zanimljivim borilačkim disciplinama pronaći i nešto za sebe, pa vjerujem da ću neke od vas već idućeg tjedna kad se vratim u Opatiju naći u modricama”, našalio se popularni borac iz Pule prilikom obraćanja publici.

[nggallery id=912]

Zoran Zdelar / Liburnija.net
Foto: Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net