FOTO: Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća uručena priznanja dobitnicima gradskih nagrada na čelu s dr. Vlašić @ Opatija

Estela Vlašić

Estela Vlašić

Dojmove s jučerašnje svečane sjednice pogledajte u foto-galeriji na ovom linku

dodjela_nagrada_svecana_sjednica_grada_opatije_2016_estela_vlasic_1_01

Opatija – Svečanom sjednicom Gradskog vijeća, koja se održala sinoć u kongresnoj sali hotela Royal, i gradski su se vijećnici pridružili programu obilježavanja Dana Grada Opatije, koji ”službeno pada” dan Sv. Jakova, 25. srpnja, no prigodno se ”slavi” tijekom čitavog mjeseca.

Predstavnici Grada Opatije te predsjednik Gradskog vijeća Viktor Peršić osvrnuli su se na učinjeno u proteklih dvanaest mjeseci te na rad ”gradskog parlamenta”, no centralnu ulogu imali su ipak dobitnici gradskih priznanja koja su im jučer bila uručena.

dodjela_nagrada_svecana_sjednica_grada_opatije_2016_estela_vlasic_01

Nagradu za životno djelo dobila je doktorica Estela Vlašić, dugogodišnja pedijatrica u opatijskom Domu zdravlja, poznata i na nacionalnoj razini zahvaljujući svome radu na poticanju cijepljenja djece i prevencije bolesti.

Godišnje nagrade zaslužili su Mauricio Počekaj i SK Elektro za područje gospodarstva, doc. dr. sc. Vjekoslava Jurdana za područje kulture te Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ – Ogranak Opatija i Marija Brajković za društvene djelatnosti.

Dojmove s jučerašnje svečane sjednice pogledajte u foto-galeriji na ovom linku.

dodjela_nagrada_svecana_sjednica_grada_opatije_2016_estela_vlasic_3_01

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!