FOTO: Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća uručene nagrade Vinku Surini, braći Ružić te obitelji Viliama Radetića @ Matulji

svečana sjednica_matulji_2015 (41)

Govoreći o aktivnostima Općine u prethodnoj godini, načelnik Mario Ćiković posebno je izdvojio otvorenje školske sportske dvorane, koju je nazvao najvećom investicijom u povijesti ove općine. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku.

Matulji – Svečanom sjednicom održanom sinoć u Domu Hangar nastavljeno je obilježavanje Dana Općine Matulji, koji službeno ”pada” danas, na Pusnu subotu, kada se održava Zvončarska smotra. Pred nizom uzvanika iz pobratimljenih mjesta, susjednih gradova i općina te Primorsko-goranske županije, kao i općinskih vijećnika te predstavnika izvršne vlasti, uručene su nagrade ovogodišnjim laureatima općinskih javnih priznanja – nagrade za životno djelo koje su dodijeljene Vinku Surini i posthumno Viliamu Radetiću, te godišnje nagrade koje su pripale glazbenicima, braći Vedranu i Zvjezdanu Ružiću.
svečana sjednica_matulji_2015 (31)

Govoreći o aktivnostima Općine u prethodnoj godini, načelnik Mario Ćiković posebno je izdvojio otvorenje školske sportske dvorane, koju je nazvao najvećom investicijom u povijesti ove općine. Prvi čovjek Matulja naglasio je da će se radovi u Jankovićevu dolcu nastaviti i dalje, sve do konačnog ”dragulja” u toj kruni – izgradnje Multimedijalnog centra na lokaciji pokraj sporstke dvorane.

Matuljski je načelnik podsjetio i na značajne komunalne aktivnosti u prošlih dvanaest mjeseci, posebice na širenju plinske mreže, postavljanju sustava sanitarne kanalizacije te obnove vodovoda, kao i uređenju lokalnih cesta.Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!