ERSTE AD

FOTO: Na velikom turniru u briškuli i trešeti natjecalo se 60 parova @ Matulji

briskula_treseta_turnir_hangar_matulji_2016_1

Par Furlanić Radovan i Kolega Gordan osvojili su prvo mjesto, Simčić Damir i Kovačević Darko osvojili su drugo mjesto, treće je pripalo paru Krupić Dino i Kalčić Odi,a na četvrtom mjestu su se smjestili Rivetti Orlando i Čop Željko. Nekoliko fotografija koje smo snimili na turniru pogledajte na ovom linku…

briskula_treseta_turnir_hangar_matulji_2016_3

Matulji – U organizaciji Buffeta Hangar i Boćarskog kluba Mirko Mandić jučer je održan tradicionalni turnir u briškuli i trešeti. Jedan od najjačih kartaških turnira u našem kraju održava se povodom dana Općine, ove godine okupio je zavidan broj natjecatelja, a za bogat nagradni fond nadmetalo se 60 parova.

Par Furlanić Radovan i Kolega Gordana osvojili su prvo mjesto, Simčić Damir i Kovačević Darko osvojili su drugo mjesto, treće je pripalo paru Krupić Dino i Kalčić Odi , a na četvrtom mjestu su se smjestili Rivetti Orlando i Čop Željko.

briskula_treseta_turnir_hangar_matulji_2016

– Svi su bili strašno zadovoljni, bilo je prva liga. Za sve sudionike osigurali smo cjelodnevni domjenak i bogate nagrade. Tako je najuspješniji par osvojio dva ručna sata, pršut od cca. 6 kg i dvije večere u Hangaru, drugoplasirani par osvojio je odojka, 10 kila krumpira i 5 litara vina, dok je pet kg domaćeh kobasic i 4 litre vina otišlo u ruke trećeplasiranih, a 10 litara vina, kao utješna nagrada kući je ponio četvrtoplasirani par, istaknuli su organizatori.

Nekoliko fotografija koje smo snimili na turniru pogledajte na ovom linku…

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!