FOTO: Nagrađeni najbolji matuljski sportaši @ Matulji

Liburnija.net: Najuspješniji sportaši Općine Matulji

U sklopu proslave Dana Općine Matulji, jučer su uručene nagrade najboljim sportašima – dobri uspjesi u svim uzrastima i različitim sportovima pokazali su da su Matuljci uistinu vrsni sportaši.

Matulji – Hangar je jučer poslijepodne ugostio najbolje matuljske sportaše, jer Zajednica sportskih udruga izabrala je najkvalitetnije među svojim članovima, kojima su uručene nagrade za rad tijekom protekle godine. Povijest će tako znati da je najbolji matuljski sportaš u 2012. godini bio Paulo Petretić, član Auto kluba ”Matulji Racing”, a najbolja sportašica Alesia Bučković, članica Teniskog kluba Rukavac. Najbolja ženska ekipa su seniorke Odbojkaškog kluba ”Matulji 2004”, a najbolja muška ekipa njihovi kolege, seniori Rukometnog kluba ”Matulji 2001”. Među pomlatcima, najbolja muška ekipa su dječaci 2000./01. godište Rukometnog kluba ”Matulji 2001”, a ženska mlađe kadetkinje ŽRK ”Liburnija Matulji”.

Što se mlađih uzrasta tiče, kao oni koji najviše obećavaju, odnosno perspektivni sportaši, primjećeni su Dino Kinkela, Patrik Puhar i Romano Andrejević iz MNK ”Kvarner”, Sintia Bakić, Maja Simčić i Monika Perić iz OK ”Matulji 2004”, David Stanić, Karlo Fudurić i Leon Jugovac iz KK ”Metal Jurdani”, Antonela Kalčić, Lana Miholjević i Dorotea Pešutić iz ŽRK ”Liburnija Matulji”, Mateo Milih, Dorijan Pešutić i Fabijan Ljevar iz RK ”Matulji 2001”, Karlo Tešić, Matea Bučković i Borna Katalenić iz TK ”Rukavac” te Andrej Krnjatić, Leo Mladenić i Filip Vranješ iz BK ”Rukavac”. Zaslužnim sportašom proglašen je Goran Lučin iz Karate kluba ”TAD”, a zaslužnom sportašicom Ivona Tubić, članica Karate kluba ”Volosko”, dok je titula najbolje sportske manifestacije pripala je 9. Maškaranom turniru u malom rukometu koji je organizirao Ženski rukometni klub ”Liburnija Matulji”.

– Čestitam svim sportašima i sportašicama na rezultatima koje su ostvarili, i nadam se da ćete sljedeće godine pobjede ostvarivati i u novoj dvorani, kazao je predsjednik Zajednice sportskih udruga Neven Jušić. Njegove je nade ”ponovio” i načelnik Općine Mario Ćiković, kazavši da očekuje da će se već na ljeto zaigrati prve utakmice u novoj dvorani.

[nggallery id=618]

Davor Žic / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!