FOTO: Najbolji Hyundai partner poslavio 45 godina – Velika fešta za Afro uz brojne uzvanike @ Permani

Tvrtka je svoj početak imala kao mala radiona na čelu sa Slavkom Afrićem, a danas uspješan posao sa 17 zaposlenika vodi njegova kćer Željka Afrić Jutriša. Detalje s jučerašnjg druženja potražite u našoj fotogaleriji.

Permani – Velikom feštom uz mnoštvo uzvanika i gostiju proslavio je Afro d.o.o. u Permanima svoj 45 rođendan, ali i još dvije velike obljetnice: 25 godina otkako su iz obrtničke radionice postali trgovačko društvo i 20 godina otkako surađuju s poznatim automobilskim brendom Hyundai.

Uz igre za djecu, glazbu, roštilj i nagradne igre, glavna atrakcija jučerašnjeg druženja bilo je predstavljanje novog modela popularnog automobila Hyundai i30, a za dobru zabavu pobrinuo se i Dražen Turina Šajeta kao ”meštar ceremonije“.

Tvrtka je svoj početak imala kao mala radiona na čelu sa Slavkom Afrićem, a danas uspješan posao sa 17 zaposlenika vodi njegova kćer Željka Afrić Jutriša.

– Svo ovo vrijeme rastemo konstantno, ali u skladu s vremenom i okolnostima. Autoindustrija je bila u rastu do 2008. godine, onda je krenuo pad, ali mi smo i u tom periodu povećavali naš tržišni udio i nastavljali dobro raditi. Naša je posebnost u tome što smo obiteljska tvrtka, što poznajemo naše klijente po imenu i s mnogima smo prijatelji, pa je to jedna drugačija razina odnosa. Također, tradicija koju imamo važna je stvar, jer ona nas obvezuje uvijek na novo učenje, rad i trud kako bismo ostali na vrhu, kazala je Afrić Jutriša.

Mislav Vuković, predstavnik za Hyundai na razini Hrvatske, kazao je kako i sama tvrtka Hyundai ima pedeset godina, tako da je praktički „vršnjak“ s partnerom iz Permana. Prema njegovim riječima, suradnja s Afrom je odlična, a ova tvrtka spada među najbolje Hyundaijeve partnere u Hrvatskoj.

– Vrlo mi je drago da ste proslavili ovaj rođendan, jer Slave i ja znamo se dugo, još iz nekih ”partizanskih“ dana. U općini u kojoj imamo puno obrtnika i poduzetnika, lijepo je vidjeti da na čelu brojnih tvrtki su žene, jer posebice potičemo žensko poduzetništvo. Vjerujem da će se planovi za širenje tvrtke i razvoj ostvariti te vam želim sreću i uspjeh u daljnjem radu, kazao je načelnik Općine Matulji Mario Ćiković.

Detalje s jučerašnjg druženja potražite u našoj fotogaleriji

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk, PodUčkun.net

error: Content is protected !!