FOTO: Najmasovniji sportsko-rekreativni događaj u Hrvatskoj – Na Festivalu sportske rekreacije 700 sudionika @ Opatija

Festival je ove godine doživio svoje šesto izdanje, a održao se u organizaciji Kluba za sportsku rekreaciju Gorovo te pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i Hrvatskog olimpijskog odbora. Veliku fotogaleriju s otvorenja manifestacije pogledajte na ovom linku

Opatija – Festival sportske rekreacije okupio je jučer više od 700 sudionika iz Opatije i okolice, ali i čitave Hrvatske, koji su pješačili, šetali, nordijski hodali, bavili se aerobikom i pilatesom tijekom čitavog jutra i dijela poslijepodneva.

Festival je ove godine doživio svoje šesto izdanje, a održao se u organizaciji Kluba za sportsku rekreaciju Gorovo te pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Jedna od najmasovnijih sportsko – rekreativnih manifestacija u Republici Hrvatskoj i ove je godine ponudila pregršt aktivnosti za sve one željne boravka na otvorenom tijekom lijepog i sunačnog dana, a sve je započelo okupljanjem na Ljetnoj pozornici gdje su sudionike dočekali predstavnici Društva „Naša djeca“ Opatija s programom „Zaigraj i učini dobro djelo“, Udruga Žmergo koja je ponudila smoothie-osvježenje te Crveni križ Opatija koji se uključio mjerenjem tlaka zainteresiranih sudionika i građana.

Ljubitelji tjelovježbe ostali su na Ljetnoj pozornici na vježbama aerobika pod vodstvom instruktorice Romine Muškardin, body workout i Tai-Bo vježbama pod vodstvom Petre Wolf Žiković, Mirne Dorić i Tanje Petković te Zumba Dance Fitnessa pod vodstvom Suzane Matejčić i Melite Dorčić. Oni skloniji šetnjama priključili su se instruktorima koji su ih poveli jednom od četiri rute dužine od 3 do 10 kilometara, a program je zaključen na Ljetnoj pozornici uz glazbu u režiji DJ Vedran i Trija Asi.

Veliku fotogaleriju s otvorenja manifestacije pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net