FOTO: Najuspješniji lovranski osnovnoškolci na primanju kod načelnika @ Lovran

Načelnik Simonič i zamjenik Družeta primili su nedavno u vijećnici najuspješnije učenike lovranske osnovne škole Viktor Car Emin – uz đake koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom, na primanju su sudjelovali i oni koji su na državnim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate, u društvu svojih mentora. Kako je proteklo primanje pogledajte na ovom linku

Lovran – Jedan od prvih protokolarnih zadataka koji su na novoj dužnosti obavili načelnik Lovrana Bojan Simonič i njegov zamjenik Toni Družeta prošao je u vrlo pozitivnom i ugodnom tonu, jer je bio posvećen budućnosti Lovrana i onima na kojima ta budućnost ostaje.

Naime, načelnik Simonič i zamjenik Družeta primili su nedavno u vijećnici najuspješnije učenike lovranske osnovne škole Viktor Car Emin – uz đake koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom, na primanju su sudjelovali i oni koji su na državnim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate, u društvu svojih mentora.

Učenicom generacije proglašena je Maria Šitin, uz koju su za izvrstan školski uspjeh nagrađeni Laura Negrić, Lucija Tešić, Glorija Miljković, Melani Rumac, Angela Basan, Gala Zukić, Nina Sterija, Paola Mandić i Massimiliano Marcel.

Za uspjehe na natjecanjima pohvaljeni su školski zbor, ali i učenici Matteo Zausnig, Lucija Vignjević, Mila Tomaslvić, Ivano Mirković, Hanna Aničić, Matija Milovac, Ivana Gajzler, Karlo Maglica, Loreta Lukić, Lana Rogović, Leon Buršić, Tomas Jurinjak, Domagoj Šprem, Lisa Katarina Đukić, Iva Rutar i Toni Mataić.

Kako je proteklo primanje pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!