FOTO: Najuspješniji učenici na prijemu u Općini @ Lovran

lovran_odlikasi_2011-1…sudjelovali su odlikaši završnih razreda i sudionici državnih prvenstava…
…učenicom generacije proglašena je Lea Dobrec…

Lovran – Najuspješniji učenici osmih razreda lovranske osnovne škole – Sandra Zgodić, Iva Peić, Ameli Širola i Nikolina Nikolovski iz 8. a. razreda te Edi Bertok, Laura Blečić, Lea Dobrec, Markus Dobrinića, Lisa Mataija i Dorian Tokmadžić iz 8. b. razreda – zajedno sa svojim razrednicama Jadrankom Kurtović i Sanjom Hlanuda sudjelovali su na jučerašnjem primanju u gradskoj vijećnici kod lovranskog načelnika Emila Gržina i predsjednice Vijeća Đurđice Tancabel.
Prijem kod lidera lovranske općine osnovnoškolci su zaslužili svojim dugogodišnjim radom, a pridružili su im se kolege iz nižih razreda koji su sudjelovali na državnim natjecanjima – Matea Kršanac koja se natjecala iz matematike i geografije, te Ivana Ivanić i Tonko Pavičević, uspješni u likovnom stvaralaštvu, uz svoje mentorice Gabrijelu Ivanković, Vladimiru Valjak-Rosović te Snježanu Kovačević.
– Odlučili smo vam ove godine dati bon od 300 kuna koji se može unovčiti u knjižari, tako da vašim roditeljima bude malo lakše kada budu trebali kupiti knjige za nastavak vašeg školovanja, kazao je načelnik Emil Gržin, dok je predsjednica Vijeća Đurđica Tancabel dodala kako se nada da će nagrađeni učenici i dalje ulagati u svoje znanje te promovirati Lovran. Učenicom generacije proglašena je Lea Dobrec.
– Mi smo inače susjedi, a koliko sam upoznat s njenim vanškolskim aktivnostima, mislim da uskoro možemo očekivati i neke plivačke rekorde, kazao je Gržin uručujući nagradu najuspješnijoj lovranskoj učenici ove generacije.
lovran_odlikasi_2011-3
lovran_odlikasi_2011-4
lovran_odlikasi_2011-2
Davor Žic / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!