FOTO Nakon Ježurke Ježića, iz zagrebačke Tvornice lutaka u Gervais stiže Tarzan

FOTO Nakon Ježurke Ježića, iz zagrebačke Tvornice lutaka u Gervais stiže Tarzan

Foto: David Kurti / Foto Luigi

Kazalište Tvornica lutaka dolazi u Opatiju i ove nedjelje, 5. svibnja s uprizorenjem još jedne priče uz koju su odrasle generacije.

Opatija – Prošle nedjelje pred rasprodanim gledalištem velike dvorane Gervaisa, zagrebačko Kazalište Tvornica lutaka održalo je praizvedbu predstave za djecu „Ježeva kućica“ posvećenu upravo Opatiji. Priču omiljene slikovnice koju generacije čitatelja znaju napamet Mario Kovač i Petra Radin podijelili su u dva čina. U prvom su prepričali dogodovštine životinjske družine prema Čopićevoj basni, dok je drugi čin otvorio scenu za nastavak simpatične avanture dvaju glavnih protagonista, Ježurke i Lije. Sudeći prema aplauzu publike i reakciji opatijskih mališana koji su pohrlili na scenu fotografirati se s glumcima za uspomenu na prvu izvedbu, ova humoristična predstava će zasigurno biti još jedan hit „by Kovač & Radin“.

Kazalište Tvornica lutaka dolazi u Opatiju i ove nedjelje, 5. svibnja s uprizorenjem još jedne priče uz koju su odrasle generacije. „Tarzan“ je priča o izdržljivosti, upornosti i hrabrosti, o ljudskosti i simbiozi čovjeka i prirode – vrlinama koje će nove generacije djece koje odrastaju uz računala prepoznati u glavnom liku. U predstavi se istražuju najdublje tajne džungle i životinjskog svijeta dok Tarzan i Jane otkrivaju neki novi jezik, jezik ljubavi i prijateljstva. Režiju potpisuje Petra Radin, a u predstavi igraju Ana Magud, Josip Brakus i Filip Detelić. Početak predstave je u 11 sati.

Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, dok „obiteljska ulaznica“ (tri i više ulaznica) iznosi 25 kuna po osobi. „Obiteljsku ulaznicu“ moguće je kupiti samo na blagajnama Festivala Opatija.

Praizvedba Predstave Za Djecu Ježeva Kućica Održana U Centru Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank