ERSTE AD

FOTO Nakon Ježurke Ježića u Opatiju dolazi Crvenkapica

Kako je proteklo druženje na Ljetnoj provjerite u velikoj fotogaleriji…

Opatija – “Ježeva kućica” u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka, iako Opatijcima već poznata predstava, ovoga puta dobila je novo “scensko ruho” održavši se jučer pod vedrim nebom male Ljetne pozornice. Preko 150 znatiželjnih okica okupilo se kako bi upoznali neustrašivog lovca Ježurku Ježića čija se slava i hrabrost prenosi generacijama.

U prvom dijelu predstave, Petra Radin i Mario Kovač, autori režije, dramatizacije i glavni glumci, ispričali su priču iz pera Branka Ćopića koja prati pustolovine Ježurke, Lije, Mede, Vuka i Divlje svinje dok su se u drugom činu posvetili sudbini odnosa Ježurke i Lije koji iz prijateljstva prerasta u pravu romantičnu dramu sa sretnim završetkom.

Opuštena atmosfera, neočekivani zaplet i dobro raspoloženi glumci nasmijali su najmlađe posjetitelje, ali i one starije. Iduća prilika za kazališno druženje s Tvornicom lutaka, ovoga puta u predstavi “Crvenkapica – tko se boji vuka još?”, pruža se već sljedećeg vikenda, u petak, 17. srpnja, stoga pratite naše web stranice i društvene mreže, poručuju iz Festivala Opatija.

Kako je proteklo druženje na Ljetnoj provjerite u velikoj fotogaleriji…

Dječja Predstava Ježeva Kućica Ispunila Ljetnu Pozornicu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!