FOTO: Nastupom Duleta i Bonace te Ženske klape Volosko započeo program ‘Čarolija na mrkate’

zenska_klapa_volosko_ 2014

Nakon jučerašnjeg prigodnog nastupa grupe Bonaca, danas su stvaranju ugođaja pridonijele članice Ženske klape Volosko, dok su predstavnici Društva Naša djeca Opatija prezentirali svoje aktivnosti u kućici na Mrkatu. Nekoliko fotografija koje smo snimili na tržnici pogledajte na ovom linku

Opatija – U organizaciji Grada Opatije, do kraja prosinca održavat će se prigodni program ispred tržnice s ciljem stvaranja blagdanskog ozračja. Nakon jučerašnjeg prigodnog nastupa grupe Bonaca, danas su stvaranju ugođaja pridonijele članice Ženske klape Volosko, dok su predstavnici Društva Naša djeca Opatija prezentirali svoje aktivnosti u kućici na Mrkatu.

dule_bonaca_mrkat_2014

Nastupi uživo nastavit će se već 19. prosinca, kada će ispred tržnice nastupiti kvartet Pešekani uz neke od Zero Waste aktivnosti, a pridružit će se i Udruga Žmergo. Idući dan, 20. prosinca, nastupit će Klub 60+, OŠ Rikard Katalinić Jeretov Opatija, Ženska klapa Kamelija te Kulturno društvo Leprinac. Tradicionalno druženje na Badnjak uz prigodni gastro program, s promocijom biorazgradivog posuđa, vodit će Mario Batiffiaca, dok će za atmosferu biti zadužena klapa Cinquina. Zbor 4’33” nastupit će 27. prosinca od 11 sati. Zadnja dva dana 2014. godine obilježit će od 9 do 12 sati klapa Cinquina, a na Silvestrovo će nastupiti glazbeni kvartet Pešekani.

– Blagdanska događanja u jutarnjim satima ispred tržnice imaju za cilj doprinijeti cjelokupnoj blagdanskoj atmosferi u gradu, dok su građani u popodnevnim satima pozvani na Ledenu čaroliju, koja se do 27. prosinca održava na Ljetnoj pozornici u Opatiji. U slučaju kiše program se neće odvijati. Program je djelomično financiran iz EU projekta Zero Waste, čiji je cilj promovirati smanjenu količinu otpada nakon javnih događanja, poručili su iz Grada Opatije.

Nekoliko fotografija koje smo snimili na tržnici pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!