FOTO: Natjecanjem u ribolovu i festivalom elektronske glazbe Goodbye summer III otvorena manifestacija 7. Dani Ičića

7_dani_icica_discopatia_ribolov_2015_1

Veliko gran finale ‘7. Dana Ičića’ starta u 21 sat nastupom legendarnog sastava Jinx uz podršku Lucky banda. Kako je protekla prva večer provjerite u fotogaleriji na ovom linku…

7_dani_icica_discopatia_ribolov_2015

Ičići – Natjecanjem u ribolovu pod nazivom 7. Kup Liburnije za kadete te festivalom elektronske glazbe ‘Goodbye summer III – Discopatia edition’ jučer je otvorena manifestacija 7. Dani Ičića koja će svoj vrhunac doseći večerašnjim koncertom grupe Jinx.

Bogat sportski program otvoren je natjecanjem u ribolovu u organizaciji Športsko ribolovnog kluba Ičići.

– Nastupilo je 22 takmičara iz pet liburnijskih klubova podijeljenih u 12 ekipa po dva člana. Nakon sat i pol lova uz puno uzbuđenja i navijanja najbolji u ekipnoj konkurenciji bili su Luka Burazer i Dominik Brnčić (ŠRK Ičići), drugo mjesto zauzeli su Antonio Gršković i Mateo Kovač (ŠRD Preluk), a treće Ivan Dončić i Iva Kukuruzović (DSNM Volosko). Mihael Basan i Mateo Mihalić (ŠRD Zubatac) bili su četvrti, dok su peto mjesto osvojili Filip i Lea Lunaček (SRD Jadran).

7_dani_icica_discopatia_ribolov_2015_2

U pojedinačnoj konkurenciji pobjednik je Antonio Gršković s 578 bodova i najvećom ribom takmičenja, ciplom od 183 grama, drugi je Luka Burazer s 420 bodova, a treća Iva Kukuruzović s 390 bodova. Ekipe su dobile pehare, a članovi ekipa medalje, dok su u pojedinačnoj konkurenciji podijeljene samo medalje, a svi učesnici su dobili pisana priznanja o svom učešću na takmičenju. Najmlađi učesnik bio je trogodišnji Mihael Basan, poručili su organizatori iz ŠRK-a Ičići.

Zabavni program obilježili su nastupi DJ-eva u sklopu festivala elektronske glazbe “Goodbye summer III – Discopatia edition”, a nastupila su jaka imena regionalne elektronske scene: Amor, Danny Glavan, Ko Mar, Mo’ Funk & Asta Nova LIVE!!!

7_dani_icica_discopatia_ribolov_2015_3

Današnji program otvara turnir u speed badmintonu te turnir u nogometu na pijesku škole nogometa “Primi passi” koji počinju u 10 sati na ičićanskoj plaži. Pola sata kasnije, u restoranu Galeb, počinje turnir u briškuli za djecu do 14 g.. Lučica Ičići s početkom u 11 sati ugostit će Sajam ekoloških i poljoprivrednih proizvoda. Poslijepodnevni program, točno u 15 sati u prostoru restorana Galeb, otvara turnir u briškuli i trešeti, dok u 17 sati počinje Ičićanski munjeni petoboj odnosno igre bez granica na ičićanski način. Veliko gran finale ‘7. Dana Ičića’ starta u 21 sat nastupom legendarnog sastava Jinx uz podršku Lucky banda.

Kako je protekla prva večer provjerite u fotogaleriji na ovom linku…

I. Mellor / PodUčkun.net