FOTO/VIDEO Natjecatelji BK Marčelji najbolji na tradicionalnom boćarskom turniru ‘Marunada’ @ Lovran

Fotogaleriju koju smo jučer snimili na turniru pogledajte u nastavku…

Najuspješniji natjecatelji…

Lovran – Odličnu natjecateljsku formu potvrdili su boćari Lovrana, koji su nakon subotnje pobjede u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva 2. HBL, na jučer održanom tradicionalnom Međunarodnom boćarskom turniru ‘Marunada’ ušli među tri najbolje ekipe.

Prvo mjesto pripalo je natjecateljima BK Marčelji koji su u finalu savladali ekipu Lovran 1 rezultatom 7:6. U borbi za treće mjesto ekipa Lovran 2 bila je uspješnija od Vargona s 12:11. Zlatne medalje ove godine iz Lovrana ponijeli su Luciano Peloza, Danijel Kovačević i Sandro Načinović tj. ekipa Marčelja, dok su boje Lovrana 1 i srebrne medalje zaslužili Anton Bučević i Nevio Lazarić, zaim Ivan Žigulić i Kristijan Kusturin iz Lovrana 2 te Antonio Prlaguzić i Vedran Glavić iz Vargona.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa i to iz Slovenije boćari Postojne, Sežane i Ljubljane – Vič, iz Italije ekipa Muggie te domaće prvoligaške ekipe “Vargon” Rijeka i “Marinići”, drugoligaši “Sloga” Čavle, Marčelji i Podhum, domaćin “Lovran 1” i “Lovran 2” te županijski ligaš Mošćenička Draga. Turnir je održan po sistemu natjecanja “svaki sa svakim”. Prvoplasirane tri ekipe na turniru su nagrađene s peharima kao i Massimo Kovač iz ekipe Muggie kao najbolji boćar u zbijanju bulina i koštevanju.

Natjecatelji BK Marčelji Najbolji Na Tradicionalnom Boćarskom Turniru ‘Marunada’ @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!