FOTO: Navijačka vatrena euforija @ Opatija, Volosko

Druga utakmica hrvatske nogometne reprezenatcije na Europskom prvenstvu budno se pratila, kako u privatnim, tako i na javnim mjestima – obišli smo organizirane prijenose utakmice po Opatiji, uz već neizostavno Volosko.

Opatija – Činilo se kao da je sva nada nestala. A onda je Mario Mandžukić primio loptu na petercu i zakucao je u talijanska vrata – izjednačujući pogodak hrvatske reprezentacije izazvao je pravu vatrenu euforiju navijača, kako onih na tribinama u Poljskoj, tako i onih strateški raspoređenih pred ekranima u kafićima i na javnim mjestima.

Na ”maloj ljetnoj”, čije su uređenje u stilu ”zlatnih godina hrvatske glazbe” jučer nadjačale ”kockice” i crveno-bijelo-plave zastave, utakmicu je na čak tri ekrana promatralo nešto više od stotinu navijača, koji su emotivno komentirali svaki trenutak utakmice – svako pogrešno dodavanje, svaki uspješan dupli pas i svaki pogodak – onaj talijanski pognutih glava, onaj hrvatski u eksploziji oduševljenja.

Utakmica se pratila i na ostalim lokacijama u Opatiji i Voloskom (Galija, Mimoza, Morčić, Maxi, Faul, Surf, Kon-tiki, usputni prolaznici te feštu nakon iste), a kako je to izgledalo, provjerite u foto-galeriji koju smo pripremili.

Fotogaleriju s prve utakmice (Hrvatska – Irska) pogledajte na ovom linku

[nggallery id=245]

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!