FOTO: Neno Belan & Fiumens unijeli malo vrućih ritmova ljeta u hladne zimske dane @ Opatija

Popularni glazbenik čija karijera traje još od osamdesetih godina prošlog stoljeća i vremena vladavine Đavola i „mekanog rock’n’rolla“ u društvu izvrsnih glazbenika s kojima surađuje već dugi niz godina, podsjetio je na najveće hitove svoje karijere. Atmosferu koja je vladala u klubu Gervais možete pogledati u fotogaleriji na ovom linku.

Opatija – Neno Belan & Fiumens nastupili su u subotu navečer u klubu Gervais pred petstotinjak posjetitelja, unijevši malo „vrućih ljetnih ritmova“ u hladne opatijske zimske dane. Popularni glazbenik čija karijera traje još od osamdesetih godina prošlog stoljeća i vremena vladavine Đavola i „mekanog rock’n’rolla“ u društvu izvrsnih glazbenika s kojima surađuje već dugi niz godina, podsjetio je na najveće hitove svoje karijere – od „ranih radova“ među koje se ubraja „Sunčan dan“ do novijih skladbi koje trenutačno „plove“ radijskim valovima.

Sve to zabilježili su i naši fotoreporteri, pa veliku „rock’n’roll feštu“ i atmosferu koja je vladala u klubu Gervais možete pogledati u fotogaleriji na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!