FOTO: Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra zatvorili Ljeto na Gradini!

neno_belan_trsatska_gradina_2014_1

Belan je kroz dva i pol sata svirke proveo publiku kroz sve svoje godine bavljenja i življenja s glazbom, a sveukupno 12 glazbenika na pozornici u dva nivoa, Fiumensi nadopunjenih mediteranskim instrumentima te gostujući gitarist i četiri gudačice kvarteta Prelude ono je, što je posebno začinilo ovu koncertnu večer. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Rijeka – Pred ispunjenom Gradinom Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra zatvorili su ovogodišnje izdanje Ljeta na Gradini koje iduće godine slavi 10 godina postojanja.

Unplugged koncert Nene Belana i Fiumens Mediteran Orchestra oduševio je brojnu publiku koja je mogla uživati u zaista nesvakidašnjoj interpretaciji u svijetu pop glazbe. Belan je kroz dva i pol sata svirke proveo publiku kroz sve svoje godine bavljenja i življenja s glazbom, a sveukupno 12 glazbenika na pozornici u dva nivoa, Fiumensi nadopunjenih mediteranskim instrumentima te gostujući gitarist i četiri gudačice kvarteta Prelude ono je, što je posebno začinilo ovu koncertnu večer.

Prema dugotrajnom pljesku publike može se naslutiti ponovno druženje Belana i Fiumensa s obožavateljima u desetom izdanju Ljeta na Gradini koje je ove godine doživjelo svojevrstan make over i kroz konceptualno tematske manifestacije publici predstavilo jedan drugačiji pristup organizacije manifestacija, a prema broju posjetitelja i reakcijama publike održani program je itekako opravdao očekivanja publike. Već sada organizatori za slijedeću godinu najavljuju nadogradnju postojećih konceptualnih manifestacija te nekoliko novih vrlo zanimljivih tematskih manifestacija.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!