FOTO: Neobična karavana stigla na drašku rivu – Od Austrije do Drage na traktorima i starim Puchovima

Organizatori putovanja istaknuli su kako članovi oldtimerskog traktorskog kluba često rade takve „izlete“ Austrijom, a u Mošćeničku Dragu stigli su prvi puta prije četiri godine. Veliku fotogaleriju iz Drage pogledajte na ovom linku

Mošćenička Draga – Neobična karavana stigla je nedavno u Mošćeničku Dragu nakon trodnevnog putovanja iz Austrije, plijeneći pozornosti tijekom čitave rute koja je započela u St. Veit an der Triesting, a završila na draškoj rivi.

Posebnost ove karavane jest u tome što je čine, prvenstveno – traktoristi, odnosno članovi Oldtimer kluba traktora, kojima su se na putovanju pridružili i prijatelji na starinskim motociklima Puch. Ukupno deset pustolova na zanimljivim prijevoznim sredstvima doživjela su i službeno primanje od strane predstavnika općine Mošćenička Draga – načelnika Riccarda Staraja i zamjenice načelnika Luciane Sterle Peruch.

Organizatori putovanja istaknuli su kako članovi oldtimerskog traktorskog kluba često rade takve „izlete“ Austrijom, a u Mošćeničku Dragu stigli su prvi puta prije četiri godine.

Veliku fotogaleriju iz Drage pogledajte na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!