FOTO: Nogometaši A.S.D. Trieste Calcio osvojili 17. izdanje turnira Mune Cup 2018.

Ciac Massimiliano (A.S.D.Trieste Calcio) ponio je titulu najboljeg golmana, Gabrijel Petrović (NK Mune) postigao je najviše pogodaka, dok je za igrača turnira proglašen Marco Vettor (A.S.D.San Luigi Calcio). Fotogaleriju s turnira možete pogledati na ovom linku

Mune – U organizaciji Nogometnog kluba “Mune” u sportskom parku “Crikvena draga” održan je tradicionalni 17. po redu nogometni turnir Mune Cup 2018. – uzrast dječaci 2008. godište uz sudjelovanje šest nogometnih ekipa.

Talijansko finale bila je prava nogometna poslastica uz pregršt lijepih poteza i borbenosti svih aktera turnira. Nakon izjednačenog rezultata u regularnom djelu susreta u ruletu jedanaesteraca uspješniji su bili nogometaši A.S.D. Trieste Calcio, dok su se njihovi sunarodnjaci iz kluba A.S.D.San Luigi Calcio morali zadovoljiti drugim mjestom. U utakmici za treće mjesto uspješniji su bili domaćini koji su pobijedili ekipu Halubjana s 8:2. Mališani iz NK Višnjan 1957, u utakmici za 5. mjesto pobijedili su vršnjake iz ND Bistrc rezultatom 5:2.

Iako je živa na termometru bila visoka mlade buduće nade nogometa pokazale su iznimnu izdržljivosti i sportski duh. Posebno zadovoljstvo svojim golovima, igrom i obranama imali najbolji igrači turnira. Ciac Massimiliano (A.S.D.Trieste Calcio) ponio je titulu najboljeg golmana, Gabrijel Petrović (NK Mune) postigao je najviše pogodaka, dok je za igrača turnira proglašen Marco Vettor (A.S.D.San Luigi Calcio).

Sigurno i autoritativno svoj sudački zadatak obavili su par Šabanović i Bošnjak uz zahvalu i bez primjedbi. Uz veliki broj posjetitelja, zaljubljenika u nogomet posebnost turnira je druženje roditelja s porukom “i iduće godine na istom mjestu”. Kao i uvijek, organizator turnira osigurao je za svu djecu – od jutarnjih krafni do ručka. Uz sve pohvale sudionika turnira i roditelja završeno je još jedno lijepo druženje mladih nogometaša.

Fotogaleriju s turnira možete pogledati na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!