FOTO Nogometaši NK Rijeka odradili prvi pravi trening – Bijeli optimistično kreću u drugi dio sezone

Nakon kratkotrajne pauze zbog blagdana, Riječani puni optimizma kreću u drugi dio sezone, u kojem još uvijek mogu dostići „dvostruku krunu“, usprkos velikoj prednosti Dinama u nacionalnom prvenstvu.

Rijeka – Nogometaši Rijeke odradili su danas prvi pravi trening u 2019. godini, na travi pomoćnog igrališta trener Igor Bišćan okupio je gotovo cijelu momčad koja mu je bila na raspolaganju u protekloj polusezoni. Iznimka je Srđan Grahovac kojem je istekla posudba, a Rijeka nije aktivirala mogućnost otkupa budući da nije bio u Bišćanovim planovima i Matej Vuk koji se vratio kući nakon posudbe u Interu iz Zaprešića.

Nakon kratkotrajne pauze zbog blagdana, Riječani puni optimizma kreću u drugi dio sezone, u kojem još uvijek mogu dostići „dvostruku krunu“, usprkos velikoj prednosti Dinama u nacionalnom prvenstvu. Ukoliko nastave s igrama koje su pokazali pod Bišćanovim vodstvom, igrači HNK Rijeke nisu bez šansi da opasno ugroze aktualne prvake.

Poslije „uhodavanja“ i ocjenjivanja fizičke spreme igrača na domaćem terenu, bijeli će otputovati u Albufeiru. U svojoj zimskoj pripremnoj bazi boravit će od 10. do 20. siječnja. Pogledajte fotografije koje su tijekom današnjeg treniniga zabilježili naši fotoreporteri.

Nogometaši NK Rijeka Odradili Prvi Pravi Trening – Bijeli Optimistično Kreću U Drugi Dio Sezone

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!