FOTO: Nola i Halloween party uz Big deal band napunili Old school pub @ Opatija

nola_old_school_pub_opatija_2015_1

Brojna publika iala je prilike uživati u koncertu legendarne puske grupe Nola te u Noć vještica i vampira uz Big Deal Band. Fotogaleriju iz Old school puba možete pogledati na ovom linku

halloween_big_deal_band_old_school_pub_opatija_2015

Opatija – Zanimljiv koncertni vikend održan je u opatijskom Old school pubu, a brojna publika imala je prilike uživati u dva odlična koncerta, od kojih je subotnji bio u znaku Halloween tuluma, dok je petak obilježio nastup legendarne pulske grupe Nola.

Iznad oblaka, Osmijeh, Do kraja, Nikad, Drukčije, Grad iz snova, Bez tebe, Zauvijek, To ljubav je… samo su neke od pjesama koje su Gabi i Marijan, uz podršku bubnjara Roberta Slame i basiste Deana Vitasovića predstavili u pubu dok je vrhunac večeri bilo izvođenje legendarne pjesme Dio tebe. Tom prilikom kolektivno pjevanje nadglasalo je band i potvrdilo kultni status koji Nola uživa među našom publikom.

halloween_big_deal_band_old_school_pub_opatija_2015_3

Dan kasnije na red je došla Noć vještica i vampira uz Big Deal Band. Ana Mihelić (vokal), Tino Pavia (bubanj), Željko Denona (bass) te Sanjin Štanc i Luka Totar (gitare) predstavili su repertoar Big deal banda, kojeg čine sami klasici iz bogate povijesti rock ‘n’ rolla, dok je se za potpun dojma pobrinula ekipa puba koji su maskirane posjetitelje dočekali s gratis cugom te ekipom zaduženom za šminkanje ‘strašnih motiva’.

Ovaj tjedan sve posjetitelje popularnog opatijskog puba očekuju čak tri koncerta. Prvi koncert zakazan je za 5. studenog, a nastupit će Duo Livingstones. Dan kasnije, 6. studenog, slijedi nastup banda Keops dok će Dino Antonić & 4 Shades band nastupit u subotu, 7. studenog. Koncerti počinju u 22 sata, a ulaz je slobodan.

Kako je naš fotoreporter doživio koncertni vikend u Old school pubu provjerite u galeriji na ovom linku

halloween_big_deal_band_old_school_pub_opatija_2015_1

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!