FOTO: Novi dućan pekarskih delicija i zdrave hrane @ Opatija

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dućan pekarskih delicija i zdrave hrane ”Dalla Nonna” nova je ponuda Milenij hotela, a svakog dana nudit će se svježi slatki i slani pekarski proizvodi te raznovrsna ponuda zdrave hrane.

Opatija – Novi dućan pekarskih delicija i zdrave hrane ”Dalla Nonna“, smješten na glavnoj ulici u samom centru Opatije nasuprot tržnice, otvorio je jučer poslijepodne vrata kupcima. Nova je to ponuda Milenij hotela, a svakog dana nudit će se svježi slatki i slani pekarski proizvodi te raznovrsna ponuda zdrave hrane. Prostor već nekoliko dana privlači pažnju prolaznika zanimljivim moderno uređenim interijerom, a danas su se mogle čuti pohvale i komentari kako je Opatija konačno dobila trgovinu i ponudu kakva priliči centru ”stare dame“. Radno vrijeme je od 7 do 20 sati.

U ponudi zdrave hrane mogu se kupiti sezamovo ulje, laneno ulje, maslinovo ulje, kokosovo ulje, suncokretovo ulje; razne pahuljice poput zobenih, raženih i muesli; rižini krekeri, kukuruzni čips, sjemenke lana, konoplje, bundeve, badema, sezama, suncokreta, zatim razen tjestenine, zob, riža, proso, ječam, cous cous, slanutak, leća te smeđi šećer, stevija i rižin slad.

Ljubitelji pekarskih proizvoda i slastica moći će uživati u ponudi raznih vrsta kruha – kukuruznog, integralnog, bijelog, crnog, miješanog i raženog, peciva, sendviča, pizza, kroasanima i krafnama, a u ponudi su i talijanski specijaliteti focaccie, fagottini, favole, mini navette, Baguette, panini, sfilatini, veneziani rustico, filoncini i ciambelle.

pekara_prodavaonica_dalla_nonna_opatija

[nggallery id=798]

Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!