FOTO: Novi uspjesi lovranskih ribolovaca – Tonko Pavičević osvojio dvostruko zlato @ Lovran

Gotovo jednako dobro prošla je i njegova klupska kolegica Angela Basan, koja je uz momčadsko zlato, osvojila i pojedinačno treće mjesto. Kako je izgledalo ovo natjecanje, provjerite u velikoj foto-galeriji na ovom linku.

Lovran – Tonko Pavičević, sportski ribolovac iz lovranskog ŠRD Zubatac ostvario je izniman rezultat na nedavno održanom 2. kupu Sulinj u Čižićima gdje je osvojio dva zlata – u pojedinačnoj i momčadskoj konkurenciji. Gotovo jednako dobro prošla je i njegova klupska kolegica Angela Basan, koja je uz momčadsko zlato, osvojila i pojedinačno treće mjesto.

Sportsko ribolovno društvo „Vela sten 2000“ iz Čižića na otoku Krku orniziralo je ovo natjecanje u lovu štapom s obale u kategoriji U-16, na kojem je sudjelovalo 34 mladih natjecateljica i natjecatelja iz deset klubova: „Arbun“ iz Crikvenice, „Čavlena“ iz Poljica, „Čikavica“ iz Šila, „Jadran“ iz Opatije, „Kantrida“ iz Rijeke, „Lastavica“ iz Malinske, „Lovrata“ iz Krka, „Luben“ iz Rijeke, „Vela ste 2000“ iz Čižići i „Zubatac“ iz Lovrana.

– Iako je bio lijep i sunčan dan, bilo je dosta bure uz poprilično valovito more, tako da je bilo 11 natjecateljica i natjecatelja koji su se vratili s praznim vrećicama, bez ulova, prenio je dojmove Ivica Škec, tajnik ŠRD Zubatac.

U tim uvjetima nabolje se snašao Tonko Pavičević (SRD Zubatac, Lovran) i osvojio pojedinačno zlatno odličje s ulovom od 542 grama, srebrno je osvojila Veronika Kirinčić (SRD „Vela sten Čižići 2000“) sa 414 grama, a brončano Angela Basan (SRD Zubatac, Lovran) s 278 grama.

Ekipno zlato osvojio je lovranski SRD Zubatac u sastavu Tonko Pavičević i Angela Basan, srebro ekipa „Vela sten 1“ (Klara Crnčić i Veronika Kirinčić), dok su brončani bili Antonio Kirinčić i Dino Karić iz ekipe „Vela sten 2“. Najveću ribu ulovio je Dino Karić (SRD Vela sten Čižići 2000) , pica od 166 grama.

Kako je izgledalo ovo natjecanje, provjerite u velikoj foto-galeriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!