FOTO: Obilježen dan Obrtničke škole i Hotelijersko-turističke škole @ Opatija

dan_hoteljersko_turisticke_skole_2015 (14)

Svoj su dan proslavili učenici Obrtnićke škole te Ugostiteljsko-hotelijerske škole, a u proslavi su im se pridružili kolege iz Ugostiteljske škole.Kako je bilo pogledajte na ovome linku.

Opatija – Svoj su dan krajem proteklog tjedna obilježili učenici i profesori Obrtničke škole Opatija, kao i njihovi kolege iz Hotelijersko-ugostiteljske skole. U sklopu ovog događanja, učenici Obrtničke škole. Tako su učenici HT škole održali Dan otvorenih vrata tijekom kojeg su svoje buduće kolege i njihove roditelje imali prigode upoznati s programom i aktivnostima škole, među kojima su i gastronomsko-turistička natjecanja u kojima učenici imaju prigodu predstaviti svoje sposobnosti. Na posljednjem takvom natjecanju bljirilara je Ivana Brkljačić koja je osvojila brončanu medalju za predstavljanje turističke destinacije.

dan_obrtnicke_skole_2015 (31)

Učenice i učenici Obrtničke škole svoj su dan obilježili prezentacijom svojih vještiina i znanja. Između ostalog, frzeri, kozmetičari, pedikeri i mesari predstavili su trendove svoje struke, pri čemu su demonstrirane aktivnosti uređemja školskog vrta, izrade modnih frizura, a govorilo se o zdravoj prehrani kao i elektroničkom nasilju. U sklopu važnog datuma predstavljen je i novi broj školskog glasila ”Zrcalo vremena”.

Kako je bilo pogledajte na ovome linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!