FOTO: Obilježen Dan policije @ Opatija

dan_policije_2013_sv_mihovil_opatija (09)

Fotografiranje na motoru, sjedenje u ‘marici’, vožnja motora na simulatoru i razgledavanje opreme interventne policije u potpunosti su zaokupirali dječju pažnju, no pokazna vježba sa psom, obilazak policijske postaje te posjet prostorijama za zadržavanje i ispitivanje bili su vrhunac događaja. Foto-galeriju obilježavanja Dana policije pogledajte u nastavku teksta.

Opatija – Kiša i prohladno vrijeme nisu uspjeli pokvariti raspoloženje mnogim mališanima koji su jučer, u sklopu obilježavanja Dana policije, posjetili opatijsku Slatinu.

Policijska ‘marica’, motor, skuter, pokazne vježbe s psima te vožnja motora na simulatoru bile su glavne jučerašnje ‘vannastavne’ aktivnosti mnogim mališanima iz liburnijskih vrtića i škola.

dan_policije_2013_sv_mihovil_opatija (18)

– Ovaj dan mi se jako svidio. Bilo je lijepo i zabavili smo se. Probavali smo opremu interventne policije i bio sam zaključan u kombiju, napisao je Dorian u knjigu utisaka, koju su mahom popunjavali učenici osnovnih škola.

U sklopu obilježavanja dijelili su se promotivni materijali, a svi zainteresirani građani na štandu koji je postavljen u tu svrhu mogli su provjeriti svoje kaznene bodove sakupljene u prometnim prekršajima, no ipak su klinci prednjačili, a obilazak je kulminirao obilaskom prostorija opatijske policijske stanice.

– Drugu godinu zaredom organizirali smo ovu akciju, prvenstveno s idejom da naš rad približimo djeci i građanima. Mislimo da je ova akcija dobra radi senzibiliziranja javnosti, ali i možebitnog izbora budućeg životnog poziva, kazao nam je načelnik PP Damir Brnas.

Fotografiranje na motoru, sjedenje u ‘marici’, vožnja motora na simulatoru i razgledavanje opreme interventne policije u potpunosti su zaokupirali dječju pažnju, no pokazna vježba sa psom, obilazak policijske postaje te posjet prostorijama za zadržavanje i ispitivanje bili su vrhunac događaja.

[nggallery id=1045]

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!