[FOTO] Obitelj Sablić uručila vrijednu donaciju Dječjem domu “Ivana Brlić Mažuranić”

– Donacija je uvijek rezultat suradnje s plemenitim donatorima i ovom prigodom smo s velikim zadovoljstvom preslagivali vrijednu donaciju obitelji Sablić s novim dječjim donjim rubljem, rekla je zadovoljna ravnateljica GDCK-a Opatija Đana Pahor.

Lovran – Prvim danima Nove godine u Dječji dom “Ivana Brlić Mažuranić” stigla je vrijedna donacija obitelji Sablić iz Ike koja je donirala donje rublje i čarape u vrijednosti od 24.000,00 kn. Rezultat je to humanitarne donacije sto je ova obitelj krajem prošle godine donirala Gradskom društvu Crvenog križa Opatija , a koja je njihovim posredstvom uoči blagdana Tri kralja dopremljena u ovu lovransku odgojnu ustanovu.

Činu uručivanja oko 180 povećih kartonskih kutija s doniranom odjećom za djecu uzrasta do 18 godina starosti ispred lovranskog dječjeg doma predaji donacije nazočili su ravnateljica Doma Suzana Mravinac, Igor Sablić u ime donatora, ravnateljica GDCK-a Opatija Đana Pahor i predsjednik GDCK-a Roberto Žigulić. Svojim složnim rukama, u veseloj atmosferi istovaru i pohranjivanju vrijedne donacije svoj puni doprinos dali su djelatnici GDCK-a Opatija i voditeljice Aktiva Lovran i Mošćeničke Drage GDCK-a Opatija, Irena Mišćenić i Iris Lazarić. Bila je to prigoda da u ovom pozitivnom ozračju prigodne zahvalnice GDCK-a Opatija za svoj uspješan volonterski rad u 2021. godini se uruče Ireni Mišćenić, Azri Vuković i Iris Lazarić.

– Koristim prigodu da se zahvalim GDCK-a Opatija na ovoj vrijednoj donaciji koji nas niz godina prate i podupiru kroz organizirane humanitarne akcije. Ovom donacijom djeca su dobila lijepu i korisnu odjeću s kojom će biti zasigurno zadovoljna i sretna. GDCK Opatija uistinu prepoznaje nas rad i svestrano nas podupiru kroz godišnje akcije. Vrijednom donatoru i GDCK-a Opatija jedno veliko hvala, rekla je ravnateljica Suzana Mravinac.

Ovim lijepim riječima zahvale u vremenu darivanja prigodnim riječima se pridružila ravnateljica GDCK-a Opatija Đana Pahor.

– Dobra je stara izreka da kod darivanja su veseli i bogati dvoje, onaj koji daje i onaj koji prima. GDCK-a Opatija je humanitarna udruga koja prikuplja i dariva humanu pomoć. Na Liburniji je to rezultat humane zajednice građana, udruga, institucija, poduzeća i poslovnih subjekata koji redovito daruju potrebite i razne instituciju na našem području. Posebno nas to veseli kada to činimo za djecu lovranskog dječjeg doma ” Ivana Brlić Mažuranić ” koji nas uvijek lijepo dočekuju i veliko je zadovoljstvo vidjeti ih zadovoljne svih uzrasta. Donacija je uvijek rezultat suradnje s plemenitim donatorima i ovom prigodom smo s velikim zadovoljstvom preslagivali vrijednu donaciju obitelji Sablić s novim dječjim donjim rubljem, rekla je zadovoljna ravnateljica GDCK-a Opatija Đana Pahor.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net