FOTO: Odazvalo se 300 sudionika – Održan 14. Kup Mediterana – Memorijalni turnir Zvonimir Lenžer @ Matulji

Za brojne sudionike turnira održane su i dodatne aktivnosti diljem Liburnije, a najatraktivniji je bio turnir u rukometu na pijesku održan na plaži u Ičićima. Nekoliko fotografija rukometnog vikedna pogledajte u nastavku teksta…

Matulji – Tristotinjak mladih rukometašica i rukometaša iz 30 klubova s liburnijskog i riječkog područja, drugih dijelova Hrvatske, Slovenije i Srbije okupilo se proteklog vikenda na 14. turniru Kup Mediterana – Memorijal Zvonimir Lenžer.

Dječaci i djevojčice znanje i vještinu odmjerili su u četiri uzrasne kategorije. Kod dječaka 2002. godine najuspješnija je bila ekipa „Trsat I“ iza koje su se plasirali „Trsat 2“ i „Čavle“, a kod djevojčica iste dobi pobjedu je odnijela ekipa „Zamet“ ispred opatijskih i matuljskih rukometašica.

Ekipa ŽRK „Liburnija“ Opatija slavila je u kategoriji rođenih 2004. godine, ispred rukometašica iz Zameta i Šempetera, a u istoj kategoriji kod dječaka najbolja je bila momčad „Pećina“ koja se plasirala ispred ekipa „Trsat“ i „Čavle“.

U kategoriji djevojčica rođenih 2006. godine najbolja je bila ekipa domaćin turnira, ŽRK Liburnija Matulji, ispred Opatije i Šempetera, a u najmlađoj kategoriji djevočice Šempetera plasirale su se ispred opatijskih i matuljskih kolegica. Najbrojnija je bila najmlađa kategorija dječaka (2008. godište), gdje su slavili gosti iz ekipe „Smederevo I“ koji su bili bolji od matuljskih i opatijskih rukometaša koji su se plasirali na drugo, odnosno 3. mjesto.

Za brojne sudionike turnira održane su i dodatne aktivnosti diljem Liburnije, a najatraktivniji je bio turnir u rukometu na pijesku održan na plaži u Ičićima.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!